Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

MODA: Niki Minaž najgore obučena slavna ličnost današnjice

Nekima ni sve pare ovoga svijeta ne pomažu kada je u pitanju stajling. Stilisti su odabrali ,,top pet” najgore odjevenih slavnih ličnosti.

nicki-minaj-bodyNiki Minaž – 54 miliona dolara

Reperka Niki Minaž na sve način pokušava da se odvoji od ostalih. Međutim, njen izbor nije uvijek ,,najsrećniji“, pa je tako dospjela na prvo mjesto najgore odjevenih slavnih ličnosti. Bilo da je zakopčana do grla ili, s druge strane, ,,fura“ minimalistički izgled, bilo da je kosa roza, žuta, zelena ili crna, stilisti su zgroženi.

majli

Majli Sajrus- 165 miliona dolara

– Potrebno je mnogo novca da bi se izgledalo ovako jeftino – prenosi Majli Sajrus ,,devizu” pjevačice kantri muzike i kume Doli Parton.

Stilisti kombinacije Sajrus opisuju kao modu ,,ubjedljive promoterke estetike tipične striptizete”.

2000 Golden Globe Awards

Kortni Lav- 150 miliona dolara

Rokerka Kortni Lav stilistima izgleda kao beskućnica. Zapušten stil i neadekvatna frizura, njen su ,,minus”.

B5r7Pj7IUAAuCxK

Džastin Biber – 80 miliona dolara

Džastin Biber prvobitnim imidžom osvajao je djevojačka srca, ali, u posljednje vrijeme, sa ofarbanom kosom i tetoviranim tijelom, stilisti smatraju da nije uzor mladima.

lady-gaga-meat-4672

Lejdi Gaga – 220 miliona dolara

Kao i u slučaju Niki Minaž, Lejdi Gaga na sve načine pokušava da se izdvoji i šokira javnost. Njene ,,originalnost” i ,,kreativnost”, međutim, nisu naišle na odobravanje stilista. Oni su bili zgroženi kada se na crvenom tepihu pojavila u haljini napravljenoj od sirovog mesa.

B.R.