HOROSKOP

Prognoza za period od 13. do 20. marta


Ovan
Trudite se da istrajavate u svojim ciljevima. Međutim, ponestaje vam energije, na momenat ste napeti i svadljivi, a dogovori koje je trebalo da obavite nekako se odugovlače. Na poslovnom planu bićete u situaciji da se poslužite nekorektnim ili nemoralnim sredstvima, ne bi li dobili ono što želite. Pazite da na kraju ne budete prevareni. Na ljubavnom planu još  uvijek je naglašeno druženje  i komunikacija. Draga osoba ima razumijevanja za vas i ne tereti vas dodatnim obavezama. Slobodni uživaju u druženju i lakom ćaskanju sa simpatijom. Zdravlje – virusi.
Bik
Na poslovnom planu pred vama je period nejasnih ciljeva. Umjesto da se situacija razjasni, dodatno se komplikuje nejasnim i kontroverznim zahtjevima ili stavovima osobe od koje zavisite. Prijatelj vam savjetuje da ne odustajete od početnog plana. Pazite na materijalna dobra, može se desiti da vam neko obeća laku zaradu uz malo ulaganje, ovo je prevara i bićete u gubitku. Na ljubavnom planu sa dragom osobom ste u mirnim odnosima, iako malo zahlađenim usljed skorašnjih nesporazuma ili svađe. Slobodne prijatelj upoznaje sa zanimljivom osobom.
Blizanci
Planeta koja vlada vašim znakom nalazi se u nepovoljnoj poziciji, što na vas utiče tako što ste kritični,  negativnih komentara, skloni da sve posmatrate sa tamnije strane.  Skloni ste pesimizmu i nezadovoljstvu, a u ekstremnim slučajevima moguća je depresija. Na poslovnom planu još  uvijek se odugovlače značajni dogovori i pored obećanja još uvijek čekate na rješenje. Emotivno, draga osoba više je okrenuta sebi nego vama, a vi se dodatno ponašate kritičarski, što može stvoriti opasnu napetost. Recite koju lijepu riječ. Zdravlje – osjetljivi ste, moguća zaraza.
Rak
Poslovna situacija od vas iziskuje istrajnost, strpljenje, dosljednost i istrajavanje na dosadašnjem cilju, iako je situacija nejasna, neizvjesna, a informacije koje dobijate kontradiktorne i zbunjujuće. Osoba od koje očekujete podršku neće biti u mogućnosti da ispuni vaša očekivanja, pa će se neki Rakovi razočarati u pouzdanost prijatelja. Na emotivnom planu mogući su manji nesporazumi, ali, ukoliko ne insistirate na razgovorima, slijedi sklad. Slobodnima osoba iz prošlosti je još  uvijek zanimljiva, ali za sada samo razmjenjujete riječi.
Lav
Umjesto očekivanog poboljšanja ili napretka, brzo nailazite na novu i čudnu prepreku. Naime, optimizam i nerealna očekivanja takođe predstavljaju prepreku, jer se previđaju problemi, a u novonastaloj situaciji, kao da nemate orijentir i ne znate u kom pravcu da se okrenete. Rješenje je u istrajavanju u dosadašnjim ciljevima, dok se „magla” ne raziđe. Informacije koje dobijate uzmite sa rezervom. Emotivno, udvaraju vam se sa svih strana. Ukoliko imate partnera, iznenađenje može osvježiti vašu vezu. Slobodnima Vaga ili Bik nude stabilnu vezu. Zdravlje – virusi.
Djevica
Situacija na poslovnom planu se najzad pokreće u povoljnom pravcu. Ipak, tokom ove sedmice umjesto da se opustite i prepustite obećanjima i hvalama od strane osobe od koje zavisite, ostanite aktivni. Ova ružičasta poslovna situacija će se vrlo brzo pokazati kao nerealna i pogrešna. Planeta prevara je trenutno jaka, pazite da vas neko ne pokrade ili prevari. Na ljubavnom planu stara svađa kao da nije gotova, ni vi ni partner nijeste još sve rekli. Ipak, ovo nije dobar period za razgovor, teško ćete se razumjeti, pa može izbiti nova svađa. Zdravlje – pažljivo sa ljekovima.
Vaga
Na poslovnom planu dvojnost situacije doprinosi vašoj neodlučnosti. Osoba kojoj vjerujete daje vam jedan savjet, a druga koja je stručna ili verzirana u predmet, daje drugačije savjete. Zbunjeni ste i ne znate šta da radite. Nalazite se između dvije osobe različitih stavova. Planete ukazuju da je istrajavanje na dosadašnjim ciljevima ispravno, a novo bi donijelo probleme, štetu, a možda i prevaru. Na ljubavnom planu draga osoba ne odustaje od zajedničkog plana. Slobodne Vage razmišljaju o jednoj Vodoliji. Zdravlje-dobro.
Škorpija
Svakako, ono što vam prija u ovom periodu jeste rad u miru i tišini. Mnoge Škorpije rade tajni posao ili tajni projekat koji od vas iziskuje strpljenje i uporan rad. Na poslovnom planu očekujte neslaganje sa nadređenom osobom. Moguća su lažna obećanja ili pokušaj prevare. Emotivno, situacija između vas i drage osobe samo je naizgled mirna, dovoljna je jedna pogrešna riječ pa da izbije svađa. Ovaj put ste vi u pravu. Slobodni uspješno izbjegavaju udvaranje prijatelja. Zdravlje-bez promjena.
Strijelac
Poslovna situacija nije baš najbolja. Napetost i nerazumijevanje su naglašeni, planeta komunikacije ukazuje na nesporazume, nejasnoće koje vode u konflikte. Zavađene strane su sklone istjerivanju pravde ali i nekorektnim i podmuklim potezima. Izbjegnite udruživanje ili saradnju sa ljudima koje nijeste provjerili ili u koje nemate potpuno povjerenje. Na ljubavnom planu iako je ljubav jaka i obostrana, dolazi do ozbiljnijih razmimoilaženja. Izbjegnite dokazivanja i objašnjavanja, samo ćete se još više upetljati. Iskažite ljubav na neki drugi način, a ne samo riječima. Zdravlje-glavobolja.
Jarac
U lošim situacijama, svi smo skloni da povjerujemo u bolje sjutra ili u obećanja koja nam ispunjavaju želje i snove. Tokom ovog perioda treba biti oprezan i čuvati se od prevara, lažnih obećanja, sumnjivih i nerpovjerenih poslova, pa čak i onda ako vam ih preporučuje osoba koja je za vas autoritet. Čvrsto držanje za dosadašnje principe i planove, polako daje svoje pozitivne rezultate. Emotivno, sa dragom osobom ste u nerazumijevanju, ali je ljubav ipak jaka i postojana. Slobodni se diskretno udvaraju. Zdravlje-umorni ste.
Vodolija
Na poslovnom planu imate dvije mogućnosti. Jedna je da nastavite sa dosadašnjim rutinskim, uobičajenim poslom koji od vas zahtijeva energiju i istrajavanje, ili da se odlučite za laku i primamljivu ponudu u kojoj vam se obećava ,,med i mlijeko”. Nažalost, ova druga ponuda je lažna, naročito ukoliko je potrebno uložiti nešto svoje imovine. Pazite da ne budete prevareni. Na ljubavnom planu, planeta ljubavi u vašem znaku čini vas neodoljivim i mnogi vam se udvaraju. Draga osoba je pomalo ljubomorna, ali to vješto krije. Zdravlje-bolje nego u prethodnom periodu.
Ribe
Planete komunikacije i energije udruženo dejstvuju u vašem znaku i čine vas pomalo netolerantnim. Skloni ste da reagujete energičnije nego inače, na momenat svadljivo i napadački. Ovo vam može donijeti dobro samo ukoliko se držite ispravnih principa i istrajavate u njima. U protivnom, gubite orijentaciju i može vam se desiti da se upletete u sumnjive poslove sa nepovoljnim ishodom. Emotivno, budite blaži prema dragoj osobi, u pitanju je samo manji nesporazum, ona vas voli. Slobodne Ribe pokušavaju da izbjegnu zauzetu osobu. Zdravlje-dobro.