Porto Novi
DRUŠTVO SLAJDER

AKTUELNO: Iva Vujošević pobjednica karaoka OŠ ,,Savo Pejanović“

14_karaoke

Iva Vujošević, učenica šestog razreda pobjednica je karaoka koje su danas održane u prepunom holu podgoričke Osnovne škole ,,Savo Pejanović“. Ona je izvela numeru “Zauvijek” Sare Jovanović i kao nagradu na poklon dobila pjesmu. Drugo mjesto je Teodora Šćepanović, a treće Ksenija Popović.

Na karaokama je nastupilo 14 talentovanih takmičara, a pjevali su domaće i strane rok i pop numere. Njihov nastup ocjenjivao je žiri u sastavu: Sergej Ćetković,  Snežana Burzan, Kaja Milačić i Petar Dobričanin. Sergej Ćetković bio je predsjednik žirija i otvorio je program numerom ,,Još uvijek volim te“.

DSC_4211

Snežana Burzan

Direktorka KIC-a ,,Budo Tomović“ Snežana Burzan kazala je da je manifestacija  bila prekrasna

-Djeca su pjevala kao slavuji. Svaka čast svim učesnicima, jer je trebalo razbiti tremu, ali bitno je da pjevaju i da se raduju životu. Mi smo morali  izabrati najbolje – rekla je Snežana Burzan za MNE magazin

DSC_4217

Petar Dobričanin

Ona je kazala da podržava muziku i istakla da vjeruje da će neke slične manifestacije imati u KIC-u, te da će, kao javna ustanova kulture, uvijek podržavati ovakve programe u u svim osnovnim školama.

Profesor muzike u muzičkoj školi ,,Vasa Pavić“ i bivši učenik škole ,,Savo Pejanović“ Petar Dobričanin mišljenja je da su takmičari bili odlični.

– Djeca su sve talentovanija. Baš sam srećan što sam se vratio u moju školu kao bivši učenik i uvijek ću se vraćati. Za nju me veže tako mnogo uspomena, lijepih i pozitivnih ljudi koje sam sreo ovdje poslije dosta godina – rekao je Dobričanin za MNE magazin.

 

This slideshow requires JavaScript.

B.R.