TRASH

ŠOU BIZNIS: Tom Kruz i Džon Travolta u vezi

Svjetski mediji ne prestaju da bruje o navodnoj gej vezi Toma Kruza i Džona Travolte koja, kako prenose, traje  tri decenije.

Dzon-Travolta-Tom-Kruz-620x350
Travolta se, navode mediji u naslovima  “Glumci 30 godina u ljubavi”,  “Detalji tajnog vikenda ljubavnika”, “Travoltina opsesija Kruzom” i “Šta sve Keli zna”, navodno, jako zainteresovao za mladog Toma Kruza još kada ga je prije nekoliko decenija, davne 1983. godine vidio u filmu “Risky Business”. Kako to već biva, Travolta je pozvao Kruza da zajedno otputuju na nekoliko dana, a zanimljivo je i da su zajedno išli u sajentološku crkvu. Sve je to uticalo da se glumci zbliže i održavaju tajnu vezu 30 godina. Nije prvi put da se Travolta umješa u neki gej skandal.
Naime, još prije pet godina pojavila se knjiga autora Roberta Randolfa koji tvrdi da Travolta godinama ima brojne ljubavnike. Navodno, pokušao je da zavede i njega, ali ga je Randolf odbio. Potom se 2012. pojavio još jedan čovjek koji je tvrdio da mu je poznati glumac ponudio 200 dolara za seks, a uslijedila je ista optžba na Travoltin račun od strane jednog njegovog zaposlenog.