DRUŠTVO PREPORUKA

SRBIJA: Bivši učenik škole upao na čas i pretukao profesora

Foto: Policija Srbije

Profesor praktične nastave u Tehničkoj školi “9. maj” u Bačkoj Palanci S. Z. (65), koga je juče nasred časa prebio maloljetni B. M. nakon što ga je profesor zamolio da izađe iz učionice zato što je učenik druge škole, zadobio je teške tjelesne povrede i višestruke povrede glave i nalazi se u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu.

Kako je rečeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi, profesor je primljen odmah 8. maja kada se napad i dogodio.

– Primljen je zbog višestrukih teških povreda glave u vidu fraktura kostiju glave i lica i hematoma. Pacijent je nakon kompletne dijagnostike, opservacije i ljekarske pomoći primljen na Kliniku za neurohirurgiju radi daljeg konzervativnog liječenja – piše Blic.

Prema nezvaničnim informacijama portala “BAP”, B. M. je upao na čas i fizički napao profesora, nanoseći mu ozbiljne tjelesne povrede.

Kako saznaju, maloljetni napadač je bivši učenik Tehničke škole “9. maj” iz Bačke Palanke, a trenutno pohađa SSŠ “Dr Radivoj Uvalić” u tom mjestu. Policija ga je privela nakon incidenta i pokrenuta je istraga povodom ovog nemilog događaja koja bi trebalo da rasvijetli motive napada i to kako se “ušunjao” na čas povrijeđenog profesora.

Izvor: Blic