MAGAZIN PREPORUKA

MTEL: Dječji pametni satovi na popustu uz paket Start Net 2

Foto: MTEL

Kompanija MTEL pripremila je posebnu ponudu pametnih satova namijenjenih djeci i to myFirst Fone R1s i myFirst Fone S3 uz paket START NET 2 sa specijalnim popustima.

Ponuda satova namijenjenih najmlađim korisnicima, prva u nizu, inspirisana je priznanjem Asocijacije menadžera Crne Gore, koje je dobila kompanija MTEL kao naj poslodavac po mjeri djece i porodice.

Ukoliko izaberu model myFirst Fone R1s, ukupni mjesečni trošak koji korisnici izdvajaju za pretplatu i uređaj je samo 8,5 eura mjesečno, dok će svi koji se odluče za model myFirst Fone S3 ratu za uređaj i pretplatu plaćati ukupno samo 7,5 eura.

Paket START NET 2 uključuje čak 5000 minuta u 068 mreži , 100 minuta ka ostalim mrežama u Crnoj Gori i 1,5 GB po max brzini, nakon čega se brzina obara na 64Kbps.

U pitanju su 4G pametni dječiji satovi sa GPS-om i video pozivom. Oba modela su specijalno kreirana za djecu, prefinjenog dizajna i dodatnih funkcionalnosti.

Ukoliko korisnik odabrani sat plaća jednokratno, ostvaruje pravo na popust od 10% u odnosu na cijenu koja je definisana prilikom prodaje na rate.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Crna Gora, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

PR