NAŠE PRIČE SLAJDER

IVAN BOSILJČIĆ ZA MNE MAGAZIN: Cilj ovih susreta je da se sjetimo da dobrote i ljepote još ima

Glumac Ivan Bosiljčić ispunio je sinoć u Muzičkom centru Crne Gore u Podgorici dušu publike autorskim projektom ,,Naše veče”.
– Kada su me neki marketinški stručnjaci pitali zašto sam ovo nazvao ,,Naše veče”, rekli su da možda bi još to bilo zanimljivije da se ova predstava zove ,,Vaše veče”, da publika osjeća da joj se nešto daruje. Ja sam tada dao jedan iskren odgovor: Koliko je ovo potrebno za duhovno uzrastanje publike, toliko je potrebno i nama na sceni i zato je ovo podjednako naše veče, nas izvođača i vas u sali – kazao je Bosiljčić za MNE magazin nakon koncerta objašnjavajući šta u njemu budi ,,Naše veče”.
Dodao je da je cilj ovih susreta ,,da se sjetimo da dobrote još ima i da ljepote još ima.
– A, s obzirom da je ovo naše veče, mi smo večeras mogli šta smo htjeli, i da recitujemo uglas i da pjevamo uglas i da se ne rastanemo, da ostanemo tu koliko hoćemo – rekao je Bosiljčić.
Kazao je i kako ne zna koji je ovo put da je u Podgorici, te podsjetio da je imao pauzu od pet godina kada je snimao u Moskvi.
– Od kada sam upisao Akademiju, od ‘97. pa do neke 2014, 2015. svake godine bio u Budva Grad teatru, svake godine u CNP-u gostovanja, obilazili smo cijelo primorje i kontinentalni dio Crne Gore i odjednom nisam ni primijetio kad mi se podvuklo tih pet godina da nisam došao. Onda je taj prvi koncert bio u KIC-u, dok se još nije renovirao i sjećam se tog utiska, da je taj susret bio toliko buran da me je odmah otrijeznio, da više nikada ne smije biti toliko prekida u kontinuitetu susreta. Zato sam sad često ovdje i mnogo poštujem što publika prepoznaje moju namjeru. Vidim da ona u zajedničkoj zahvalnosti proslavlja sa mnom naše susrete – podijelio je utiske Bosiljčić za MNE magazin.
B.R.
Foto: Boris Šekularac

Leave a Reply