ART PREPORUKA

PODGORICA: Rasprodate ulaznice za tribine za koncert Marije Šerifović u Bemax areni

Još tri dana dijele nas od spektakularnog koncerta Marije Šerifović, koji će 6. aprila biti održan u Bemax areni. Interesovanje posjetilaca je veliko, a u prilog tome je i podatak da su ulaznice za tribine rasprodate. Mali broj karata ostao je za parter i VIP zonu, a možete ih obezbijediti putem servisa gigstix.me, na Tabacco S press prodajnim mjestima na teritoriji cijele Crne Gore, dok se kupovina VIP ulaznica kao i rezervacija stolova, obavlja u kafeu Sport Pub, u Njegoševoj ulici, u Podgorici.

Organizatori pozivaju posjetioce da na vrijeme obezbijede svoje mjesto, za dvočasovni nastup popularne muzičarke koja će, kako je najavila, prirediti muzičko – scenski spektakl.

Koncert počinje u 20.30 h, a kapije Bemax arene će biti otvorene od 18.30 h. Preporuka organizatora je, da se na koncert dođe ranije, kako se ne bi stvarale bespotrebne gužve, obezbijedio potpun ugođaj, da svi na najbolji način dožive magične trenutke, koji će krasiti koncert od početka do kraja.

Marija će pjevati numere sa novog albuma, ali i starije hitove koji su obilježili njenu bogatu karijeru. Nije isključeno da ćemo u njenom aranžmanu uživati i u evergrin pjesmama njenih kolega.

Turneja ,,Dolazi ljubav”, nakon Zagreba seli se u Podgoricu, kojoj se Marija neizmjerno raduje. Nakon deset godina stigao je i album ,,Dolazi ljubav” za koji su reakcije izuzetno pozitivne, a podsjetimo da ovom turnejom muzičarka obilježava i 20 godina karijere.

Inače, ovo je tek početak koncerata koji će se organizovati u Bemax areni, a već su u planu nastupi brojnih popularnih muzičara i bendova.

Mn.M.

kud duga