Porto Novi
DRUSTVO_IZDVOJENO

ONE&ONLY PORTONOVI: Odmor koji će zaljubljeni dugo pamtiti

Skriven između visokih brda, Bokokotorski zaliv kao da uvijek čeka da ga neko iznova otkriva. Isto je mjesto, ali doživljaj ljepote nikad nije isti. Na tivatsku pistu, avioni slijeću i rolaju točkove kao da hodaju modeli. Ponosno, graciozno i zadovoljno. Jer, sve je na tom parčetu Mediterana čarobno, nalik početku filma koji ste dugo čekali. Tu se srijeću život i uživanje u životu.

Uživajte u potpunosti baš u svakom trenutku vašeg odmora i provedite Dan zaljubljenih na jednom od najromantičnijih mjesta Bokokotorskog zaliva. One&Only lukzusni rizort svjetskog glasa idealno je mjesto na kom zaljubljeni mogu doživjeti ,,Me Time“, vrijeme koje će dugo pamtiti. Ekskluzivni tretmani i sadržaji su kao stvoreni da u potpunosti ugodite sebi, zato iskoristite fantastičnu promo-ponudu. Odmor i ljubav se slažu, jer odmor i ljubav su One&Only

Tamo gdje se savršeno spajaju more i planine, nalazi se One&Only Portonovi, mediteranska oaza luksuznog odmora. Vrata ovog rizorta otvorena su za sve zaljubljene ljude koji žele da provedu praznike u okruženju koje im omogućava da se u potpunosti prepuste uživanju.

Besprekorno isplanirana ponuda prilagođena je zaljubljenima, da u svakom trenutku i na svakom mjestu osjete sve blagodeti ovog rizorta. U slavu ljubavi, One&Only nudi tri noći po cijeni dvije, a svaki gost dobiće poklon dobrodošlice. Sve što ste zamišljali kao idealan odmor, sve to vas čeka u One&Only, mjestu koje uvijek prijatno iznenadi i koje izgleda ljepše nego što uopšte možete i da zamislite. U One&Only vodi se briga o baš svakom detalju, zato je ovo idealna prilika da odmor provedete baš na mjestu na kom je sve podređeno uživaju.

Neprikosnoveni tretmani Chenot Espace učiniće da se osjetite u potpunosti relaksirani, a One&Only samo ovom prilikom tretmane nudi sa 15% popusta uz besplatnu konsultaciju sa iskusnim Chenot Espace timom doktora i terapeuta koji će vas voditi kroz proces i nova iskustva relaksacije. Za potpun ugođaj u ponudi je i korišćenje saune, parnog kupatila i unutrašnjeg bazena.

This slideshow requires JavaScript.

Sve je besprekorno isplanirano tako da zaljubljeni provedu nezaboravan odmor u ambijentu stvorenom za uživanje u životu.

Poseban akcenat je na romantičnoj večeri, za koju su zaduženi šefovi svjetskog glasa. Svako jelo spremljeno u restoranima La Veranda, Tapasake i Sabia je nalik umjetničkom djelu, a svaki zalogaj je poseban gastronomski doživljaj i iskustvo.

Bićete u prilici da uživate u 4 slijeda različitih menija, čaši prefinjenog šampanjca, a svaki zaljubljeni par dobiće i specijalan poklon. Večeri u srijedu 14. februara i petak 16. februara biće ispraćene i ispunjene muzičkim nastupima, kako bi uz hranu i adaptiran ambijent vaš doživljaj bio savršen, baš kako i dolikuje danu zaljubljenih.

Sve što treba da uradite je da se što prije prijavite i da odbrojavate dane, jer kad zakoračite u One&Only, počinje vaš savršen odmor ispunjen uživanjem, ljubavlju, odmor koji ćete zasigurno dugo pamtiti, sve dok se opet ne vratite u One&Only, vođeni tragom novih uživanja.

U ime ljubavi, za treću noć One&Only se pobrinuo da bude gratis, ,,night on us“. Sve detalje o ponudi ovog apsolutno romantičnog odmora pronađite na web sajtu One&Only https://www.oneandonlyresorts.com/portonovi/offers

This slideshow requires JavaScript.

Čekaju vas One&Only i romantičan odmor!

Week of Romance at Tapasake

Salty Edamame
Crispy Rice
with Tuna Tartare
Salmon Taco
with Spicy Miso
or
Avocado Beetroot Endives Salad
Tuna Tataki Salad
or
Sushi Selection
Barbecue Hot Stone Striploin Steak
with Fig Salsa
Grilled Seabass
with Cranberry Den Miso
or
Mango Pavlova
with Passion Fruit Ice Cream
Carrot Cake
with Lemon Cream Mousse

Week of Romance Sabia

Beetroot & Goats Cheese Ravioli
with brown sage butter,
toasted pine nuts and a parmesan tuile
N
or
Octopus Carpaccio
with citrus gremolata, charred leek mousse, slow
roasted cherry dill and caper salad
S
Passion Fruit Sorbet
V
Slow Braised Veal Cheeks
with garlic and parmesan polenta cake and
artichoke salad
or
Grilled Jumbo Prawn and Lemon Risotto
with zucchini ribbons and roasted pepper salsa
S
Affogato
with chocolate disk, espresso, orange and
coffee biscotti
ALCOHOL (A), DAIRY FREE (DF), GLUTEN FREE (GF), NUTS (N), PORK (P), SEAFOOD OR SHELLFISH (S), VEGAN ( V V ), VEGETARIAN ( V )
Please notify our service colleagues if you have any known food allergies or intolerance.
Our food is prepared in an environment where peanuts/nuts and other allergens are handled.
Currently, there is no separate concerned allergen-free preparation area.

Week of Romance La Veranda

Poached Rock Lobster
with Vanilla and Coconut Dressing, Lobster Crumble,
Lime Sponge and Fresh Herb Oil
S
or
Spicy Pumpkin Soup
with Toasted Crouton, Pumpkin Seeds, Ginger Oil
and Salsa Verde
VV
Rose Water Sorbet
V
Beef Wellington
with White Truffle Duxelle, Sauteed Swiss Chard,
Roasted Baby Carrot and Red Wine Jus
A | P
or
BBQ Swordfish Steak
with Burnt Orange Jam, Four Bean Warm Salad and
Poached Fennel
Pistachio Financier
with Ganache and Rose & Strawberry Gel
ALCOHOL (A), DAIRY FREE (DF), GLUTEN FREE (GF), NUTS (N), PORK (P), SEAFOOD OR SHELLFISH (S), VEGAN ( V V ), VEGETARIAN ( V )
Please notify our service colleagues if you have any known food allergies or intolerance.
Our food is prepared in an environment where peanuts/nuts and other allergens are handled.
Currently, there is no separate concerned allergen-free preparation area.

PR