Porto Novi
MODA SLAJDER

ANĐELA VUKADINOVIĆ PRED ODLAZAK NA IZBOR ZA MISS SVIJETA: Trudiću se da nas u Indiji predstavim na najbolji način

Miss Crne Gore Anđela Vukadinović otputovaće 16. februara u Mumbai, gdje će 9. marta, nakon nekoliko odlaganja, biti održan izbor za najljepšu djevojku svijeta.

– Za nekoliko dana putujem u Indiju. Sve pripreme su završene. Posljednjih dana sam se bazirala na zadatke koje sam morala da odradim prije samog takmičenja od strane organizatora. Očekuju nas i brojne obaveze i pripreme prije finalne večeri. Nadam se da ću se odlično snaći i predstaviti na najbolji mogući način – govori o završnim pripremama Vukadinović za MNE magazin.

 

Ističe da su joj očekivanja od takmičenja velika, a ona su ,,da predstavim sebe i svoju zemlju na najbolji mogući način.”

– Akcenat bih stavila na neophodnost obrazovanja, da motivišem mlade da uče jezike, da se obrazuju, putuju, rade na sebi i sklapaju nova prijateljstva. To ću uraditi i u Indiji kada ću imati priliku da brojnim ambasadorima prezentujem bogatstvo Crne Gore, Kotora i Boke – kaže Vukadinović.


Kada je talenat u pitanju, objašnjava za MNE magazin da je odabrala da se žiriju predstavi indijskim plesom.

– Muzika je spremna, koreografija je spremna, nadam se da će uživati – poručuje Vukadinović.

Dizajnerka haljine koju će nositi na Izboru za miss svijeta je Nataša Pejović.

– Nataša je neko ko ima iskustva kada su ovakvi i slični događaji u pitanju, tako se nadam da ćemo ostaviti odličan utisak – ističe Vukadinović.

Poseban i važan segment takmičenja je Beauty with a Purpose u kojem se ogleda humanost djevojaka i njihov rad na tom polju i pokazivanje na pravi način kako ljepota nije samo u spoljašnjosti već u onome što osoba nosi iznutra.
– Organizovala sam veliki broj humanitarnih akcija koje su veoma bile zapažene od strane javnosti i medija. I u narednom periodu ću se truditi da pružim pomoć onima kojima je to zaista najpotrebnije – kaže Vukadinović za MNE magazin.
Stava je da je ,,ljepota samo jedna od vrijednosti koju daruje priroda, a za sve ostalo čovjek mora da se trudi i nadograđuje znanja i umijeća tokom čitavog života.”

B. Radonjić

Foto: Privatna arhiva