DOM PREPORUKA

UREĐENJE STOLA ZA NOVU GODINU: Boja kajsije ,,na meniju”

Foto: Sugar and Charm

Boja kajsije je Pantonova nijansa za 2024. godinu, pa eksperti za uređenje doma predlažu da se ona nađe i u detaljima na stolu u Novoj godini.
– Bilo da su u pitanju čaše, stonjaci, salvete, ruže kao centralni dio stola, boja kajsije je hit u novogodišnjoj noći – poručuju stručnjaci iz House Beautifula.
S druge strane, eksperti, takođe, savjetuju da, ukoliko niste ljubitelj boje kajsije, odaberete jednu nijansu za temu u novogodišnjoj noći.

Foto: Damir Khabirov/Getty Images

– Neka dres kod i sve bude u nekoj od ovih devet nijansi: crveno za sreću; zlatno za prosperitet; ljubičasto za moć i ambiciju; bijelo za nove početke; srebrno za finansijski uspjeh; žuto za sreću na novčanom planu; zeleno za razvoj i energiju; narandžasto za optimizam ili plavo za spokoj – kažu stručnjaci House Beautifula.
Neka to bude veče elegancije.

Foto: Alsion Gootee

Čipka, mješavina nijansi metalnog posuđa, ljubičasta i crna na stolu su, prema izboru dizajnera enterijera House Beautifula, a ono što, takođe, naglašavaju jeste centralni dio kao vrlo bitan detalj.

Foto: Emily J. Followill

Enterijeristkinja Bet Veb odlučila se za centralni dio sa mesinganim vazama i grančicama, kao i porcelan sa pozlaćenim detaljima.

Foto: Anna Janecka/Getty Images

Neka na stolu bude daska sa mezom, bilo da je to nekoliko vrsta sira, krompira, voća ili pak deserta.

Foto: Ethan Calabrese

Savjetuju i da na meniju budu sosevi, meso ili još neki zanimljivi zalogaji.

Foto: Amazon

Neizbježne su i svijeće, a lijep detalj je i znak na desertu, na kojem sat otkucava ponoć.

Foto: Poshsoiree

Ovoga puta tu su led baloni.

Foto: Amazon

Najljepši detalj u svakom domu i na svakom stolu je domaćinova jedinstvenost i kreativnost.
B.R.