MODA PREPORUKA

PARIZ: Modna kuća ,,Šanel” predstavila novu kolekciju

Foto: David Fisher/ Shutterstock Editorial/Profimedia

Modna kuća “Šanel” predstavila je danas novu kolekciju na Pariskoj nedjelji mode, a kreacije su u trenu oduševile modnu publiku.

Životinje su našle mjesto i na reviji “Šanel” poput nedavno održanog modnog šoua “Skjapareli” kojim je počela Nedjelja mode u Parizu- doduše, na drugačiji način.

Utisak nekih je da je “Šanel” približio visoku modu svakodnevnom strit stilu, mada se nije nimalo udaljio od prepoznatljivog glamura. Nezaobilazni i na ovom modnom događaju bili su čuveni kostimi kultne modne kuće, u novom ruhu.

Široke pufnaste suknje, bajkoviti mantili i haljine sa tilom i karnerima predstavljaju savršen miks koji na maestralan način prate ukuse žene iako “Šanel” u dizajniranju prije svega slijedi svoju viziju. Kreativna direktorka brenda Virdžini Vijar oduševila je kolekcijom.

Najvažniji modni detalji bili su leptir mašne i dvobojne čizme koje krasi kultni dizajn ove modne kuće i koje će sigurno ubrzo postati trend (ponovo). Tu su i cilindri i stiče se utisak da kombinacija ženskog stila i asesoara rezervisanog pretežno za muškarce nikada nije izgledala ljepše.

Izvor: Blic Žena