MODA PREPORUKA

NOVA NASLOVNICA MONIKE BELUČI: Spoj elegancije i glamura

Foto: Instagram/Screenshot

Instagram nalog Monike Beluči nudi uvid u njen život. Kad ne objavljuje fotografije svoje ćerke Deve Kasel, kako bi izrazila svoj ponos što je nasljednica (18) krenula njenim stopama u manekenstvu, glumica dijeli detalje snimanja za poznate časopise. U 58. godini uzvišena Italijanka zaista nije izgubila nimalo od seksipila. A bilo da se za potrebe fotografisanja pretvara u fatalnu plavušu ili pozira u izazovnoj kombinaciji, reakcije ne izostaju.

Monika Beluči ponovo je obradovala svojih 4.8 miliona pratilaca objavivši vrlo seksi naslovnicu januarskog izdanja njemačkog časopisa Madame. Na njoj glumica pozira u providnom odjevnom komadu, dok su zlatni kamenčići postavljeni do savršenstva kako bi prikrili upravo ono što je potrebno. Bivša supruga Vensana Kasela tako je uspjela da spoji izuzetnu senzualnost, čistu eleganciju i glamur.

Mnogi su u komentarima izrazili divljenje latino bombi. „Najljepša žena na svijetu”, „Uvijek raskošna Monika“, „Samo jedna riječ: bellissima”, „Bez sumnje najelegantnija žena na svijetu“, ,,Oduzima dah“, možemo da pročitamo ispod objave, uz bezbroj emotikona srca.

Izvor: city magazine.rs