MAGAZIN PREPORUKA

GEJMING: Kvalifikacije za Red Bull Campus Clutch u nedjelju 13. novembra

Kvalifikacije za prvo svjetsko studentsko takmičenje u igri Valorant – Red Bull Campus Clutch biće održano u nedjelju 13. novembra sa početkom u 12 sati. Kvalifikacije će biti uživo strimovane i mogu se pratiti na Twitch kanalu Saveza elektronskih sportova Crne Gore. 

VALORANT je igra koju su stvorili Riot Games, kreatori League of Legends, zasnovana i fokusirana na sistemu Search and Destroy. Igra se u timovima od po 5 igrača, gdje jedan tim napada postavljanjem bombe, a drugi tim se brani deaktiviranjem bombe. 

Red Bull Campus Clutch uključuje više od 50.000 studenata sa 300 univerziteta u 50+ zemalja, koji će istovremeno, učestvovati na više od 400 takmičenja širom svijeta kako bi ušli u jedino svjetsko finale u Valorantu! 

Crnogorske pobjednike Red Bull vodi direktno na svjetsko finale u Valorantu, koje će biti održano u Brazilu u decembru ove godine.  

Ekipa koja osvoji drugo mjesto dobija 5 x 100€ koje je obezbijedio Five G, a trećeplasirana ekipa dobija pet gejming setova koje je obezbijedio PC Gamer. 

Prošle godine, premijernim izdanjem Red Bull Campus Clutch-a prodefilovalo je više od 50.000 studenata širom svijeta koji su učestvovali i borili se za titulu najboljeg Valorant tima na svijetu.  

Ako nemaš ekipu, a želiš da se takmičiš, upadaj na Discord kanal Saveza elektronskih sportova. 

Prijave i sve dodatne informacije za Red Bull Campus Clutch su na linku. Prijave se gase u nedjelju 13. novembra u 11 sati. 

Finale Red Bull Campus Clutch turnira će biti održano u nedjelju 20. novembra.