MAGAZIN PREPORUKA

POVRATAK: Uskoro novi album Suzane Tot

Foto: Privatna arhiva

Crnogorska pjevačica Suzana Tot ovih dana objaviće spot za novu pjesmu koja nosi naziv ,,Brojim dane u godini”, a vrijedno radi i na novom albumu koji će vrlo brzo ugledati svjetlost dana, saopšteno je iz PR tima Suzane Tot.
Poslije 25 godina trajanja na muzičkoj sceni Tot je odlučna da napravi hrabar iskorak u karijeri sa novim pjesmama i na taj način ponudi nešto sasvim novo, što publika do sada nije imala priliku da čuje od nje.
Njen novi spot za pjesmu ,,Brojim dane u godini” biće predstavljen za samo nekoliko dana, pa će to biti i najava za sve naredne koji tek treba da budu objavljeni, a i za sve ono na čemu je tajno prethodnih mjeseci radila.
Muziku je radio Marko Đurović Markoni, na tekstu su radili upravo Suzana i Markoni, dok je za aranžman zaslužan Ivan Mirković.

Foto: Privatna arhiva

Zanimljivo je da glavnu ulogu u spotu igra i naš poznati crnogorski glumac Jovan Dabović. Priča je o ljubavi, imaju dosta romantičnih i bliskih scena koje je prate, što će, sigurna je ona, izazvati veliku reakciju kod publike. Na snimanju i ekranizovanju ovog spota radio je Miodrag Marković.
Tekstove za nekoliko pjesama na novom albumu napisao je Dražen Damjanović, jedan od naših najpoznatijih tekstopisaca.
Sa ovim albumom i pjesmama Tot se vraća se na muzičku scenu spremna za izazove, sa potpuno novom energijom, imidžom i, kako i sama voli da kaže, ,,hrabrija”.
– Ponudiću publici sve ono što nisam svih ovih godina. Okupila sam sjajnu ekipu i uložila mnogo truda i novca kako bi sve izgledalo onako kako se, na kraju krajeva, očekuje od mene – zaključuje Tot.

Mn.M.