Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

LOS ANĐELES: Glumica En Heč u kritičnom stanju nakon vožnje pod dejstvom alkohola

Foto: Getty Images

Glumica En Heč nalazi se na odjeljenju intenzivne njege u kritičnom stanju nakon što je u petak pod dejstvom alkohola udarila automobilom u kuću u Mar Visti.
Nesreća je prijavljena nešto prije 11 sati ujutru u bloku 1700 na aveniji Saut Valgrov, rekao je Brajan Hamfri iz vatrogasne službe Los Anđelesa.
Policija je saopštila da je ,,vozač jurio stambenom ulicom i udario u kuću.”
– ,,Mini kuper” koji je učestvovao u nesreći je jurio i vjerovatno udario u ivičnjak prije nego što je poletio na više od dva metra kroz prednje dvorište i ušao u kuću. Vlasnik kuće je u trenutku udesa bio u dvorištu i nije povrijeđen – rečeno je iz policije.
Komšija je opisao šta je vidio nakon što je taj vozač spašen.
– Kuća je bila puna dima. Mislim da su koristili kran da pomjere auto da izvuku vozača. Bilo je ludo – kazao je komšija za NBC Los Angeles.
Hamfri je rekao da se automobil zaustavio u dvospratnoj kući od 738 kvadratnih metara koja je izgrađena 1952.
– Nesreća je izazvala požar. Pedeset devet vatrogasaca trebalo je 65 minuta da pristupe, suzbiju i potpuno ugase plamen u teško oštećenoj konstrukciji i spasu jednu odraslu žensku osobu koja je pronađena u vozilu, a koju su medicinari LAFD odvezli u bolnicu u kritičnom stanju – kazao je Hamfri.
Američki mediji javljaju da je samo nekoliko minuta prije sudara uslikana sa flašom votke, da je prvo udarila u stambenu zgradu, zatim pobjegla sa lica mjesta niz ulicu i na kraju udarila u drugu kuću. Automobil se zapalio, zahvatio i kuću koja je izgorjela.
B.R.

Leave a Reply