Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

Samsung u partnerstvu s Netflixom snimio kratki film inspirisan hit serijom Stranger Things uz Galaxy S22 Ultra

U okviru najnovije saradnje sa Netflixom, Samsung koristi Nightography funkcije modela S22 Ultra i obilježava premijeru četvrte sezone serije

 Samsung Electronics Co., Ltd. predstavio je kratki film Make STRANGER Nights Epic (Stvorite epske ČUDNIJE noći) koji koristi napredne Nightography funkcije kamere modela Galaxy S22 Ultra u čast popularnoj Netflixovoj seriji Stranger Things. Ovaj video je dio Samsung tekuće saradnje sa Netflixom i dostupan je na Samsung društvenim mrežama i stiže upravo nakon što je krenula četvrta sezona Čudnijih stvari na ovoj striming platformi.

U kratkom filmu tema inspirisana serijom Stranger Things je poslužila kao prikladna pozadina da se prikažu sve prednosti Nightography funkcije modela Galaxy S22 Ultra. U četvrtoj sezoni Čudnijih stvari noć otvara portal ka neobičnom svijetu – a S22 Ultra je upotrijebljen da dočara taj posebni stil i ispriča filmsku priču koja demonstrira kako Galaxy tehnologija ima moć da prikaže ono što bi u mraku ostalo neprimijećeno.

Da noć bude epska

U kratkom filmu Make STRANGER Nights Epic mlada djevojka stavlja svoj Samsung Galaxy S22 Ultra u zadnji džep dok biciklom ide kod drugarice, gdje će sa društvom gledati Stranger Things 4. Tokom vožnje se video funkcija slučajno uključuje i počinje da snima ono što vreba iza nje u Obrnutom svijetu. Sve scene u vertikalnom položaju telefona su snimljene modelom Samsung Galaxy S22 Ultra.

Ovaj kratki film prikazuje moćne Nightography funkcije kamere modela Galaxy S22 Ultra, među kojima su glavna kamera od 108MP i senzor od nevjerovatnih 2.4um piksela koje podržava napredna vještačka inteligencija (AI), što omogućava više svjetla i podataka za svjetlije, oštrije video snimke i danju i noću.

Stvaranje galaksije izuzetnog sadržaja

Samsung i Netflix su već dugo partneri i sarađuju na specijalnim kampanjama za neke od najpopularnijih serija ove striming platforme. U januaru su pokrenuli integrisanu kampanju za drugu sezonu serije Emili u Parizu, gdje je obožavaocima omogućeno da „prelistaju scenario“ i postanu glavni lik na sopstvenom animiranom posteru preko modela Samsung Galaxy Z Flip 5G.

Samsung i Netflix su takođe zajednički napravili kratki film za igranu seriju Bridžerton povodom premijere serije Galaxy S22 na događaju Unpacked u februaru. U ovom trominutnom skeču izumitelji pokušavaju da privuku pažnju kraljice Šarlot iz Bridžertona. Pronalazač lord Trajstar uspijeva u tome kada prikaže svoj vizionarski izum – ogromne slike u stilu neoklasicizma modela Galaxy S22 Ultra koji će biti dostupan za 209 godina.

Samsung i Netflix najavljuju nastavak saradnje na kreiranju vrhunskog sadržaja visokog kvaliteta koji korisnici znaju da cijene.

Nakon prvog dijela četvrte sezone serije Stranger Things koji je premijerno prikazanu maju, Samsungova premijera kratkog filma Make STRANGER Nights Epic dolazi odmah posle oficijalnog trejlera za drugi dio sezone, koji će biti dostupan od 1. jula. Kratki film Samsunga i Netflixa Make STRANGER Nights Epic možete pogledati na Samsungovom Jutjub kanalu

 

PR

Leave a Reply