DRUŠTVO PREPORUKA

PODGORICA: JU Kakaricka gora obilježava Međunarodni dan borbe protiv zloupotrebe droga

Javna ustanova za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica u saradanji sa Kancelarijom za prevenciju bolesti zavisnosti Glavnog grada organizuje niz aktivnosti u susret 26. junu, Međunarodnom danu borbe protiv zloupotrebe droga, saopšteno je iz JU Kakricka Gora.

Prva aktivnost biće realizovana danas 23. juna, kada će biti odigrana fudbalska utakmica članova NA i klijenta na rezidencijalnom dijelu tretmana Javne ustanove, a ova aktivnost predstavlja tradicionalnu uspješnu saradnju ovih institucija.

Aktivnosti upoznavanja javnosti sa problemom bolesti zavisnosti, podjela promotivnog materijala, kao i kontakt stručnih lica sa građanima koji iskažu interesovanje, biće organizovane u petak 24. juna. Štandovi sa materijalom će biti postavljeni na dvije lokacije, u Njegoševom parku i na šetalištu u

U saradnji sa Sekretarijatom za kulturu i sport, u subotu 24. juna, na košarkaškom terenu u Njegoševom parku, biće organizovana revijalna košarkaška utakmica zapošljenih Glavnog grada i sportskih novinara različitih medija.

Poruka svih aktivnosti biće i poruka onim zavisnicima/cama koji su još uvijek u problemu i nedostaje im motiv za promjenom, a to je da čisti mogu sve.