MODA PREPORUKA

LAZAR ILIĆ ZA MNE MAGAZIN: Inspiriše me rad na velikim projektima

Crnogorski dizajner Lazar Ilić bio je sinoć jedan od posjetilaca jubilarnog izdanja Crnogorske nedjelje mode. S obzirom na to da  već neko vrijeme ima poslovne angažmane van Crne Gore, njegovo pojavljivanje privuklo je pažnju publike i učesnika ove modne smotre.
– Prije svega mi je drago što sam uspio, pored svih svojih obaveza koje imam, da izdvojim trenutak da dođem do Crne Gore i da, naravno, prisustvujem Crnogorskoj nedjelji mode. Ovu priliku koristim zaista od srca da čestitam Srđi na istrajnosti i na upornosti i tolikom trudu i doprinosu koji pruža za razvoj crnogorske mode, jer zaista on je negdje i pokretač, zajedno sa Danijelom i Jasnom, svih ovih događaja na kojima se svi družimo, gledamo i pratimo modna dešavanja – kazao je Lazar.
Komentarišući revije kazao je da, što se tiče estetskog dijela, ,,ovo nije bila moja šolja čaja, nažalost, večeras.”
– Žao mi je što nisam prisustvovao reviji Bate Spasojevića, jer njegove komade imam često prilike da gledam u Beogradu. Sljedeća stvar, žao mi je što ove godine nismo vidjeli Milenu Đurđić, žao mi je što nije bila Nataša Pejović i još par ljudi  i što nisam predstavio kolekciju i ja, između ostalog, ali, hajde da ostavimo to za neku sljedeću priliku. Čujem da je prva noć bila jako jako dobra i mnogo mi je žao što nisam bio dio sve te priče – sumirao je Ilić utiske nakon revija za MNE magazin.
Naš sagovornik ovih nedjelja i mjeseci ima pune ruke posla.
– Što se tiče mojih angažovanja, ja sam upravo došao iz Istanbula. Bio sam na snimanju par spotova Nadice Ademov. Sada sam se vratio i imam u planu veliki broj putovanja kako za Beč, tako za Maltu, pa opet idemo za Istanbul. U principu, stvarno imam veliku sreću da radim sa ozbiljnim zvijezdama i sa najvećim produkcijama koje postoje, pa, biću skroman i reći, na Balkanu. U nekom skorijem vremenskom periodu imaćete prilike da gledate sve na čemu sam radio od januara do sad, a bilo je zaista mnogo projekata – kazao je Ilić za MNE magazin.
B.R.
Foto: B. Šekularac