ART PREPORUKA

VIDEO: ,,Neverne bebe” objavile rimejk pjesme ,,Dvoje”

Foto: Facebook

Grupa ,,Neverne bebe”, nakon rimejka pjesama ,,1000 godina”, ,,Dabogda lažem” i ,,Kiša”, u podne je premijerno predstavila Up2Date još jedne kultne njihove numere – ,,Dvoje”.
– Bez mnogo riječi, a sa mnogo emocija. Uživajte, jer ljubav je jedina konstanta u ovom Svemiru – najavljen je rimejk na Facebook stranici Nevernih beba.
U pjesmu, koju uvijek publika na koncertima otpjeva iz srca i duše, nerijetko i na bis, na jedinstven način utkan je i dodir jednog crnogorskog muzičara. Akustičnu gitaru u prvobitnoj verziji svira Milorad Šule Jovović. U originalnoj verziji gostuju još bubnjar Joško Hartl i perkusionista Goran Đorđević Sole.
Numeru su te 1997. godine, za potrebe albuma ,,Neverne bebe II”, otpjevali Milan Đurđević i Gorica Ponjavić. Tekst, muziku i aranžman napisao je Milan Đurđević.
U rimejk verziji ,,Dvoje” pjevaju Milan Đurđević i Jelena Pudar. Muzičku produkciju potpisuju Milan Đurđević i Ivan Vlatković, video produkciju ,,Hi Fi centar” i ,,Neverne bebe”, dok je režiser spota i ovoga puta Vuk Protić.

,,Neverne bebe” su Tijana Sretković, Jelena Pudar Marković, Milan Đurđević, Vladan Đurđević, Saša Ranđelović, Andreja Stojić, Nemanja Savić i Petar Krčadinac.
B.R.

kud duga