DRUŠTVO PREPORUKA

VRTIĆ ,,IRENA RADOVIĆ”: Priređen maskenbal ,,Pozdrav jeseni”

Da današnji jesenji dan u Danilovgradu ne bi protekao uobičajeno, pobrinuli su se predškolci vrtića ,,Irena Radović”, maskenbalom sa temom ,,Pozdrav jeseni”, kažu iz vrtića ,,Irena Radović”.
Naime, djeca dvije starije vaspitne grupe, sa svojim vaspitačicama i medicinskim sestrama, ovogodišnju Jesenju svečanost upriličila su šetnjom pod maskama od vrtića, ulicom Lazara Đurovića, potom Njegoševom do Trga 9. decembar i nazad.
Jež, vjeverica, jesenje drvo, šeširi i kišobrani ukrašeni prirodnim materijalima samo su dio maski koje su, kako kažu, ,,prošetale našim gradom”.
Djeca su uživala u šetnji, ispraćeni smo pozdravima naših sugrađana, a oduševljenje nisu krili ni roditelji, sa kojima divna saradnja ni ovog puta nije izostala, prenijeli su atmosferu iz vrtića ,,Irena Radović”.
– Zahvalnost za podršku u vidu pratnje i bezbijednu šetnju naših mališana dugujemo MUP-u Danilovgrad. Usaglašenim djelovanjem učinili smo da ulice grada zamirišu dječjom srećom i da razvedrimo jedan oblačni, jesenji dan – kažu iz vrtića ,,Irena Radović”.