MODA SLAJDER

MNE MAGAZIN SAZNAJE: Ove godine Crna Gora neće imati predstavnicu na izboru Mis svijeta

Crna Gora ove godine neće imati predstavnicu na izboru za Mis svijeta (Miss World), koji će 17. decembra biti održan u Portoriku, rekla je za MNE magazin PR Izbora za Miss Crne Gore Nikolina Radonjić.
– Crna Gora neće imati predstavnicu. Miss Crne Gore Natalija Labović je imala kovid. Mislili smo da će moći da se izdejstvuje da ona pođe. Međutim, s obzirom da je izbor za Mis svijeta u Americi, prosto nije bilo mogućnosti ni vremena da se ona vakciniše i revakciniše. Oni su to tražili. Tako da, Crna Gora, kao i još više od 20 zemalja, upravo iz tih razloga, neće imati predstavnice – kazala je Radonjić.
Radonjić objašnjava da se Miss Crne Gore Natalija Labović pripremala do zadnjeg momenta.
– Međutim,  Amerika ne dozvoljava da, kao pojedine zemlje, ako ste preležali u zadnjih šest mjeseci kovid, putujete na osnovu potvrde o infekciji.  Tako da, Crna Gora, Grčka, Hrvatska i još dvadesetak zemalja, upravo iz tih razloga, nemaju prestavnicu na ovogodišnjem izboru- ističe naša sagovornica.
Naredni koraci, dodaje Radonjić, jesu da se vidi da li će Natalija Labović predstavljati Crnu Goru na izboru za Mis svijeta naredne godine.

B.R.
Foto: Privatna arhiva