ART PREPORUKA

ULCINJ: Andrija Milošević stiže sa predstavom ,,Idem putem pa zagrlim drvo”

Na ljetnjoj pozornici Azul Beach Resort Montenegro by Karisma u Ulcinju odigraće se najpopularnija predstava „Idem putem pa zagrlim drvo“ po tekstu Miodraga Karadžića, u režiji Jane Maričić, u kojoj igra naš poznati glumac Andrija Milošević, u dva termina, 26. i 27. juna od 21h.
Nakon Beograda, Novog Sada, Minhena, Beča i Ciriha, monodrama, kao najuzbudljiviji ali i najteži žanr ovog vrhunskog komičara, nasmijaće vas do suza.
Konačno se predstava igra u Crnoj Gori koja je i bila inspiracija za istu. Ljetnja pozornica Azul, čiji je kapacitet 600 mjesta, obezbijediće svakom posjetiocu dovoljno komfora da u predstavi uživa napolju, a uz poštovanje epidemioloških mjera.
– Publika će biti oduševljena! Riječ je o tragikomediji u kojoj muškarac u 40. godini traži idealnu ženu za brak. Naravno, u tome mu ne samo pomaže, nego i komanduje njegova mama, koja ga bolje poznaje od njega samog. Njegovo slomljeno srce zbog prve ljubavi, mama pokušava da zaliječi predlaganjem raznim kandidatkinja. Ipak, vama ostavljamo da saznate kraj predstave u prijatnom ambijentu našeg rizorta – rekli su organizatori predstave iz Azul Beach Resort Montenegro by Karisma.

Leave a Reply