DRUŠTVO PREPORUKA

HG BUDVANSKA RIVIJERA: Hotel Palas u Petrovcu otvara svoja vrata osmog aprila

Jedan od najljepših hotela na Mediteranu, hotel Palas u Petrovcu otvara svoja vrata u četvrtak, osmog aprila.

Smješten u izuzetno šarmantnom i slikovitom dijelu crnogorskog primorja, uz komfor i brojne sadržaje koje nudi, Hotel Palas je već godinama sinonim za vrhunski odmor i relaksaciju na samoj obali mora.

-Vjerujemo da su se gosti uželjeli morskog vazduha, predivnih zalazaka sunca, uživanja u gastronomskoj ponudi i gostoprimstvu Palasa, te smo zato pripremili specijalnu proljećnu ponudu tokom aprila i maja mjeseca. Cijene smještaja u našim hotelima biće prilagođene aktuelnoj situaciji na tržištu, a shodno poslovnoj politici naše kompanije. Hotelska grupa “Budvanska rivijera” je oduvijek imala izuzetno dobar odnos “cijena – kvalitet” za sve hotele, te ćemo se takvom politikom voditi i u ovoj sezoni, uz kontinuirano praćenje dešavanja na turističkom tržištu – saopšteno je iz Hotelske grupe “Budvanska rivijera”.

U toku je i rani booking za boravke u sezoni, koji je produžen do 30. aprila, a u okviru kojeg je moguće ostvariti 15 odsto popusta za rezervacije putem kompanijskog web sajta: www.hg budvanskarivijera.com.

Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ je poslovanje u potpunosti uskladila sa mjerama i protokolima propisanim od strane nadležnih državnih institucija a tiču se prevencije i zaštite zdravlja zaposlenih i svih gostiju koji borave u našim hotelskim i ugostiteljskim objektima.

Kompanija je dobitnik međunarodne oznake za sigurna putovanja “Safe travels” za svih pet hotela kojima upravlja: Turističko naselje “Slovenska plaža”, hotel Mogren, hotel Aleksandar, hotel Palas i hotel Castellastva. Oznaku “Safe travels” dodjeljuje Svjetski savez za turizam i putovanja (WTCC) kao priznanje destinacijama i turističkim subjektima širom svijeta koji su usvojili globalne standarde zdravstvene i higijenske zaštite, kao važan preduslov za sigurna putovanja.

-Vjerujemo da ćemo i ove, kao i svih prethodnih godina, biti dobri domaćini i opravdati povjerenje gostiju koji odluče da odmor koji su zaslužili, provedu u nekom od naših hotela – poručuju iz Hotelske grupe „Budvanska rivijera“.