ART PREPORUKA

VIDEO: Novi indi rok bend ,,Rodeo” predstavio prvi singl

RODEO je u gradu! Novo indi rok ime na domaćoj sceni predstavlja se kroz prvi singl „Imperator” objavljen za diskografa Dostava Zvuka. Petočlani bend poigrava se elementima džeza i progresije uz vješto nadmetanje sanjivog vokala i zaigranog ritma, navodi se u PR saopštenju benda.

RODEO je indi rok bend čiji su članovi već ostavili traga na nezavisnoj hrvatskoj sceni u solo i drugim projektima, a čine ga Romana Pavliša (vokal), Dejan Halusek (bas gitara, gitara), Marko Kuhar (bubanj, perkusije), Luka Osrečak (gitara) i Hrvoje Štefanić (trombon).

„Imperator“ osvaja nevjerovatnom lakoćom ulaska u podsvijest slušalaca, pjesma se razvija kroz spretno isprepletanje neočekivanih muzičkih elemenata, a nagovještaj zvuka benda unosi svježinu u moru već provjerenih muzičkih formula.

Imperator je izgovor, razlog i podsticaj. On je dozvola za ćutanje i kazna za pokušaj. Morem nedaća plovi na luksuznoj jahti, a istovremeno dok gladnima daje, njima se i hrani. Iz beznačajnih riječi stvara velike priče koje očaravaju i privlače priproste glave, a one razborite vječito more – objašnjava RODEO.

Singl, kao i mix je snimljen u studiju Pod.room Dražena Gavrilovića dok master potpisuje Pavle Miholjević. Videospot, čija je namjera duboko propitkivanje svijesti, svog unutrašnjeg glasa i odnosa prema sebi samom je djelo Dinka Šimca (Beyond Pines Film).

Singl „Imperator“ dostupan je putem YouTube kanala benda te na svim streaming servisima:
YouTube: http://bit.ly/imperator_yt
Deezer: http://bit.ly/imperator_dz
Spottify: http://bit.ly/imperator_sp
Tidal: http://bit.ly/imperator_td
iTunes: http://bit.ly/imperator_it
Rodeo je izvođač Dostave Zvuka.

kud duga