HOROSKOP

Prognoza za period od 4. do 11. januara

Ovan

Loši planetarni uticaji popuštaju, pa se i vi možete malo opustiti. Ipak, vaša sklonost da budete nepažljivi prema drugima može na momente da iskoči pa da izazovete svađu ili sukob. Čak i u vrijeme praznika. Ono što će u ovom periodu biti najaktuelnije jesu finansijske mogućnosti. Iako se žestoko trudite i vrlo ste aktivni, ipak rezultati nijesu u skladu sa očekivanim, pa vas to ljuti. Novac kao da vam klizi kroz prste. Emotivno, puni ste osvajačke energije i krećete u akciju da osvojite nove osobe. Tokom praznika imaćete priliku za to. Sa stalnim partnerom proširujete društvo i pomalo flertujete.

Zdravlje-dobro.

Bik

Ova sedmica nešto je opuštenija od prethodne, ali oprez je još neophodan. Riječi koje izgovarate lako mogu naljutiti ljude ili osobu sa kojom ste u komunikaciji, pa pazite šta govorite. Poslovno, kroz inicijativu i akciju uspijevate da ostvarite svoj cilj, i na najbolji način završite jednu poslovnu godinu.  Pristiže manji finansijski dobitak. Oprezno sa imovinom, naročito pokretnom, planeta lopova  se aktivirala, neko vas može pokrasti ili oštetiti. Emotivno ste otvoreniji, društveniji i pričljiviji. Draga osoba je sklona da vam nameće svoje stavove i svoju volju, a vi ćete ih prihvatiti. Slobodnima nova poznanstva tokom novogodišnjeg slavlja.

Zdravlje-bez promjena.

Blizanci

Pozitivan uticaj planeta tokom praznika možete iskoristiti i uspostaviti bolje odnose sa poslovnim partnerima tokom ovih nekoliko radnih dana. Sada je vrijeme da izgladite ili poravnate odose koji su se malo poljuljali. I dalje imate tajnog neprijatelja. Emotivno, vaša očekivanja su veća od realnog, ipak nije moguće držati sklad i balans među nekoliko osoba koje su podjednako zainteresovane za vas. Manje razočarenje koje neće uticati na vašu euforiju pred Novu godinu.

Zdravlje-nervoza.

Rak

Ova sedmica je znatno opuštenija i prijatnija nego prethodni period. Međutim to  ne znači da ne treba da nastavite da budete pažljivi. Mogućnost konflikta ili ozljede još je prisutna,  ali u znatno manjoj mjeri. Poslovno, osoba sa kojom sarađujete nema dovoljno snage da sprovede plan do kraja. Ni vi se ne trudite i ostavljate planove za period nakon praznika. Emotivno, sa dragom osobom pravite romantične planove, ali koji nijesu realni. Slobodni Rakovi se nadaju da će tajna ljubav biti uzvraćena. Za sada samo maštate.

Zdravlje-glavobolja.

Lav

 Uspjeh vam zavisi od ljudi ili osobe koja posustaje pred preprekama. Na vama je da preuzmete kontrolu nad situacijom, s time da je potrebno da pažljivo vodite računa o potrebama i ciljevima svih učesnika u zajedničkom poslovnom projektu. Skloni ste da gledate samo sebe i najbliže, a vremenom će se pokazati da i naizgled najnevažniji član grupe još kako može uticati na cjelokupni ishod događaja. Emotivno, draga osoba smatra da treba više da se posvetite vašoj vezi, domu, porodici, a vi rado svoj višak emotivne energije dijelite na sve strane. Mnogo flertujete. To može biti opasno tokom novogodišnjeg slavlja.

Zdravlje-dobro.

Djevica

Ovo je nešto mirniji i opušteniji period od prethodne sedmice, ali još uvijek loši nebeski uticaji zahtijevaju od nas oprezno ponašanje, naročito sa riječima. Suzdržite se od kritike, ma koliko vam izgledalo da ste u pravu. Poslovna situacija je znatno mirnija, čak vam se otvara mogućnost odmora, I više slobodnih dana za praznike. Emotivno, sa dragom osobom uživate u novim društvima i poznanstvima. Slobodnim Djevicama pojavljuju se dvije podjednako zanimljive osobe, ne žurite da se ne bi razočarali.

Zdravlje-mamurluk.

Vaga

Ova pretpraznična sedmica je ispunjena lijepim emocijama što svakako doprinosi boljem raspoloženju, lakšoj komunikaciji i prijatnijim i opuštenijim odnosima sa ljudima. Na radnom mjestu prisutno je rivalstvo i takmičenje, u kojem izbjegavate da učestvujete, što će se nakon praznika pokazati  kao dobar potez. Emotivno, draga osoba je orijentisana na svoje lične ciljeve, a vi ste prepušteni novim poznanstvima, lakom flertu i druženju. Slobodne Vage ne uspijevaju da realizuju svoj ljubavni cilj, paće to malo pokvariti praznično raspoloženje.

Zdravlje-nervoza.

Škorpija

Ova sedmica nešto je povoljnija i opuštenija od prethodne. Izbjegavajte da se upuštate u konfliktne situacije. Iako će se vremenom pokazati da su vaši stavovi potpuno ispravni, ostavite rasprave za vrijeme nakon Nove godine. Na ljubavnom planu, draga osoba ima želju da se više družite i da ste otvoreniji prema novim ljudima, što vama još  uvijek ne odgovara. Moguća je ljubomora koja kvari odnose, suzdržite se.

Zdravlje-mamurluk.

Strijelac

Sedica pred nama donosi vam bolje odnose sa drugim ljudima i nova i zanimljiva poznanstva. Naročito će biti novih poznanstava  tokom slavlja. Poslovna situacija zahtijeva od vas strpljenje, ali je važno da ne odustanete od svog cilja, iako će privremeno izgledati da je nemoguće da ostvarite ono što ste isplanirali. Nova godina donijeće promjene.Na ljubavnom planu su ljepša dešavanja, draga osoba vam otvoreno pokazuje da vas voli, a većina Strijelčeva to pomalo zloupotrebljava, pa flertujete sa nekoliko osoba istovremeno.

Zdravlje-dobro.

Jarac

Uspješno izdržavate veliki pritisak koji vrše na vas. Iako izgleda da su drugi u pravu, vremenom će se pokazati da promjena koju zagovarate i preporučujete jeste najbolje rješenje. Ali, to tek nakon praznika. Za sada vaši planovi stoje, a rivali polako, ali sigurno gube energiju i strpljenje. Na emotivnom planu više očekujete od drage osobe nego što ona može da učini ili da. Očekujte podršku, međutim, ona je okrenuta svojim planovima. Slobodni Jarčevi nalaze se u dilemi između dvije osobe koje im djeluju podjednako zanimljivo. Kako god da odaberete, nećete biti zadovoljni.

Zdravlje-prehlada.

Vodolija

Na radnom mjestu konflikt ili napetost se smanjuje,  ali ne nestaje, i ukoliko nijeste pažljivi i pazite šta govorite, lako ponovo može da izbije sukob. Osoba koja može da donese rješenje, nije sigurna koje je najbolje, pa oklijeva. To će pomalo uticati I na vaše raspoloženje za Novu godinu. Na ljubavnom planu, draga osoba ne prati vašu dinamiku. A vi letite od društva do društva, od osobe do osobe. Slobodnim Vodolijama nudi se ljubav ili flert sa svih strana, ali za sada to su samo udvaranja.

Zdravlje-dobro.

Ribe

Poslovna sitaucija nema značajnijih promjena, iako je napeta i svakog časa mogu ponovo izbiti nesuglasice. Vi se nekako držite po stani, što će se vremenom pokazati kao najbolje rješenje. Moguć poslovni put ili kontakt sa osobom iz daleka odmah nakon praznika. U ovom periodu skloni ste da se više okrenete porodici, a dobra planeta u vašem polju doma, ukazuje na veliko spremanje i uljepšavanje domaćinstva. Emotivno, prisutna  je neusaglašenost sa dragom osobom, ali ona je privremena i ukoliko ne reagujete, neće biti nikakvih posljedica. Slobodnima dilema.

Zdravlje-bez promjena.