ART PREPORUKA

ART: Festival ,,Naša radost” biće održan u subotu bez publike i hora

Međunarodni festival dječje pjesme ,,Naša radost” biće održan u subotu u 16 sati, u KIC-u ,,Budo Tomović”, uz direktan prenos na RTCG2, saopštila je dirigentkinja Ana Klepić.
– Svim učesnicima želimo puno sreće, ovog puta bodrićemo ih iz svojih domova. Festival se održava bez publike i hora, samo mali solisti, prema svim propisanim mjerama NKT-a – kazala je Klepić.
Ove godine takmičiće se 16 talentovanih mališana. To su Anja Mugoša sa pjesmom ,,Podgorički vrapci”, zatim Iva Nikčević sa numerom ,,Brat”, Sara Boričić sa pjesmom ,,Mamine zvijezde”, Anđela Stijepović sa numerom ,,Svijet radosti”, Irina Lipovina sa pjesmom ,,Bajke”, Darija Vračević sa numerom ,,Dječiji snovi”, Ivona Brnović sa pjesmom ,,Mojoj sestri”, Ines Asanović sa numerom ,,Tatina”, Hana Raičević sa pjesmom ,,Etikete”, Vladana Todorović sa numerom ,,Hajde sad”, Darija Gilić sa pjesmom ,,Nema svirke bez klavirske dirke”, Jana Sjekloća sa numerom ,,Nafršteni nosić”, Lana Redžepagić sa pjesmom ,,Gorsko oko”, Dora Grbović sa numerom ,,Srce od papira”, Pavle Bogićević sa pjesmom ,,Toša mačak” i Hana Popović sa numerom ,,Zeka”.
B.R.

kud duga