MODA PREPORUKA

MODNA KOMORA CRNE GORE: Pomjeren datum održavanja MFW za 10. i 11. decembar

Modna komora Crne Gore saopštila je da će Crnogorska nedelja moda “Master Fashion Week Montenegro XXVIII”, koja je trebala biti održana od 30. novembra do 2. decembra  u KIC-u “Budo Tomović” u Podgorici, biti odložena.

-Usljed loše epidimiološke situacije, MFW je pomjeren za 10. i 11. decembar. Master Fashion Week će ovog puta biti u “digital izdanju”, uz minimalani broj publike, kao trenutno i svi ostali FW-ovi, u svijetu – kazali su iz Modne komore.

Podsjetili su da kampanja nosi naziv “BE SAFE”, i da promoviše značaj nošenja maski.

-Upravo iz tog razloga smo i uradili reklamnu fotografiju na kojoj svi modeli nose zaštitne vizire. Na taj način ćemo nastojati da kroz medije svima skrenemo pažnju, i tako damo neki naš skromni doprinos u promociji nošenja maski – poručili su.

Učesnici ovog modnog događaja biće Marina Banović, Milena Đurđić, Sanja Bobar, Nada Koljenšić, Lazar i Kristina Ilić HUNT, Hermoda design, Ivona Bulatović -Moj princ, Milena Vujačić, Eden Atelier – Edita Nimanbegu Barović.

Zaštitna lica manifestacije ,,Master Fashion Week Montenegro“ su Milena Kovačević, Ksenija Popović i Veselin Radonjić, Miloš Vujović. Naslovnu fotografiju i idejno rješenje uradila je modna fotografkinja Jelica Bujić. Šminku potpisuje Ivana Pavićević, styling manekenki Ivana Murišić, a frizure Zoran Vukčević.

Oficijelni make up manifestacije je Farmasi, za frizuru će se pobrinuti Kuća mode i ljepote ,,Zoran“, a domaćin je Kulturno-umjetnički centar “Budo Tomović”. Glavni partner je Master Inzenjering koji grad Master kvart u Podgorici. Party partner Urban 21 i Stella Artois.