ART PREPORUKA

ZAGREB: Rajko Dujmić biće sahranjen 17. avgusta

Foto: Darko Jelinek

Vođa grupe ,,Novi fosili” Rajko Dujmić, koji je je preminuo 4. avgusta u 66. godini od posljedica teške saobraćajne nesreće, na vječni počinak biće ispraćen 17. avgusta u 10 sati u krematorijumu Gradskog groblja Mirogoj u Zagrebu.
Kako prenosi portal 24sata.hr, iz Gradskih groblja Zagrebačkog holdinga rekli su kako na ispraćaj, zbog epidemije korona virusa, smije doći maksimalno 400 ljudi.

– Prije svega, zahvaljujemo se svima na lijepim uspomenama na Rajka, na podršci u ovim teškim i bolnim trenucima, kao i svima koji su uputili izraze iskrenog saučešća. Zahvalni smo na svim medijskim objavama koje svim generacijama otkrivaju životni put Rajka. U tim pričama dolazi do pogrešnih nenamjernih interpretacija, ali i pored toga, ponosni smo što se Rajko prepoznaje kao velikan muzike i govornik ljubavi – piše u objavi porodice Dujmić, prenosi ovaj portal.

Želja porodice je da pored kovčega ne budu počasne straže institucija i muzičara koji se očekuju te velikog prisustva svih koji su poštovali njegovo djelo.
– Za sve vas koje epidemiološke mjere ili neke druge okolnosti sprječavaju da prisustvujete posljednjem ispraćaju, znajte da osjećamo vaše poštovanje prema Rajku i nama – piše u objavi.

Izvor: 24sata.hr

kud duga