HOROSKOP

Prognoza za period od 10. do 17. avgusta

 

Ovan

Povoljan splet okolnosti donosi vam značajnu finansijsku podršku. Ovo može biti povećanje plate, ali isto tako i poklon ili donacija koju ćete iskoristiti za svoje lične potrebe. Ipak, posao još uvijek ukazuje na sporo odvijanje događaja i lagano napredovanje, ne onoliko brzo koliko bi vi htjeli. Prisutna je vaša napetost i sklonost svadljivosti koja može da se proširi na sve životne oblasti, pa da na ljubavom planu imate nepotrebnih konflikata. Sa dragom osobom ste u stabilnim odnosima, pa pomalo i jednoliočnim. Udvara vam se prijatelj. Zdravlje – promjenjljivo

Bik

Tokom ove sedmice je pozitivno naglašeno dešavanje na poslu, pa to iskoristite da se pokrenete ili zatražite ono što želite. Na poslovnom planu, finansijska situacija će vam se poboljšati, zahvaljujući inicijativi pouzdane osobe. Ipak, još uvijek je prisutna briga. Na ljubavnom planu, lako uspijevate da umirite nervozu ili zabrinutost drage osobe, tolerantnim pristupom, u protivnom moguća svađa. Slobodni još uvijek imaju dilemu. Zdravlje – dijeta bi vam dobro došla

Blizanci

Tokom ove sedmice raspored planeta sprečava konflikte, i omogućava vam da budete ,,slađi” i šarmantniji nego inače. Poslovno, dobri odnosi sa osobom na položaju donose vam napredak. A emotivno, zračite neodoljivo i očekujte mnogo udvaranja. Dvoumite se između dame/gospodina i intelektualke/intelektualca. Sa partnerom uživate u kraćem zajedničkom putovanju, samo vas dvoje. Zdravlje – oprez u saobraćaju, naročito ako vozite bicikl.

Rak

Iako je poslovna situacija usporena, ova sedmica vam omogućava da obnovite snagu i inicijativnije i aktivnije pokrenete poslovnu situaciju. Pomoć i podrška stiže od mlađe osobe. Pomalo je napeta atmosfera što može stvoriti svađu na radnom mjestu. Emotivno, u mislima se često vraćate u prošlost, koja iz sadašnje perspektive izgleda ljepša nego što je stvarno bila. Ipak, osoba iz prošlosti će biti aktuelna u ovom periodu. Dilema između stare simpatije i sadašnje će vas mučiti. Zdravlje – osjetljivost probavnog sistema, dijeta bi vam odogovarala.

Lav

Vi ste optimista. Puni ste pozitivne energije i zračite pozitivno na okolinu. Poslovno, podrška naklonjene osobe koja mnogo putuje ili je iz daleka. Ova pomoć i podrška omogućava da vam raste ugled, a i finansijska situacija će biti pokrenuta. Sa kolegama možete imati sitnijih nesuglasica. Emotivno draga osoba je uz vas i podržava vas u planovima. Većina Lavova rado flertuje sa dvije osobe istovremeno, jedna je stara simpatija koja se upravo vraća u vaš život, a drugo je sadašnja. Zdravlje – dobro

Djevica

Sa velikim elanom i pozitivnom energijom krećete u obnavljanje poslovnih mogućnosti. Pružiće vam se prilika da regenerišete ili restaurirate staru i povoljnu poslovnu situaciju koja vam omogućava da pokrenete zastoj. Saradnja sa važnim ljudima, naročito onima iz daleka, pokazuje se kao poslovno dobar potez. Emotivno, draga osoba ima intenzivnog udvarača, i ukoliko nešto ne preduzmete, može vam je preoteti. Slobodne Djevice ozbiljno razmatraju ponudu osobe iz prošlosti koja se uozbiljila i želi ozbiljnu vezu. Zdravlje – probava osjetljiva

Vaga

Ova sedmica vam na radnom mjestu donosi poboljšanje uslova rada i proširenje obima posla. Saradnja ili pokroviteljstvo osobe na položaju popravlja poslovnu situaciju. Ipak, materijalni faktor je još uvijek slab i ukazuje na sitno povećanje prihoda, tako sitno da je zanemarljivo. Emotivni život je stabilan. Draga osoba od vas zahtijeva određenu vrstu ispunjavanja obaveza, a vi ste spremni da se postavite odgovorno i dosljedno. Slobodne Vage se još uvijek dvoume između nekoliko osoba, a situacija se komplikuje povratkom stare simpatije. Zdravlje – stabilno.

Škorpija

Obnavljate energiju i snagu i pokušavate da ubrzate situaciju koja se odvija sporo. Ipak. Očekujte da vam u ovom periodu stignu lijepe vijesti povezane sa finansijskom podrškom. Ovo može biti povećanje plate, ali isto tako i značajna materijalna pomoć. Poslovna situacija se lagano popravlja zahvaljujući vašoj energičnosti i vještini. Emotivno, situacija je malo komplikovana, u stabilnim ste odnosima sa dragom osobom, ali istovremeno pravite paralelne planove. Slobodnima se vraća osoba iz prošlosti. Zdravlje – dobro.

Strijelac

Na radnom mjestu ste vrijedni i angažovani. Konkurent ili rival je još uvijek aktuelan i pokušavate da se održite na dosadašnjoj poziciji. Splet okolnosti vam donosi obnavljanje i ponovno uspostavljanje poslovnih odnosa sa poslovno važnim ljudima. Srećom po vas,  najvažnija osoba nije naklonjena vašoj konkureniciji. Na ljubavnom planu uživate u blagodetima venere, planete ljubavi. Udvaraju vam se, flertujete. Nova zanimljiva poznanstva su aktuelna. Ipak pred vama je ljubavna dilema, ostati uz provjerenu i sigurnu dragu osobu ili obnoviti odnose sa starom simpatijom. Zdravlje –stabilno.

Jarac

Gužva i komplikovana situacija na radnom mjestu, ali vi ste ipak odavno bili spremni na ovakve događaje i situcije, pa ste je dočekali spremno. Dogovore koje ste ranije vodili sa važnom osobom, sada ćete obnoviti i time učvrstiti svoj dosadašnji položaj ili ugled. Emotivno, stabilni odnos sa dragom osobom svakako vam prija i odgovara. Ipak, morate dragoj osobi progledati kroz prste. Zainteresovanost za komunikaciju sa još nekom osobom osim vas, i sami znate da ste ćutljivi. Slobodni su suzili izbor na dvije potencijalne osobe. Zdravlje – uobičajeno.

Vodolija

Na poslovnom planu skloni ste da trud rad i inicijativu ovaj put prepustite nekom drugom – onim ljudima ili osobi koja je najviše zainteresovana za napredak. Stari posao ili planovi koji su na neko vrijeme bili odgođeni, sada su ponovo aktuelni i mogu biti uspješno riješeni. Finansijski faktor se pojavljuje kao povoljan. Očekujte povećanje prihoda. Emotivno, draga osoba vam je partner i dobar prijatelj, što je vama najvažnije. Osoba is prošlosti se vraća u vaš život i može vam iskomplikovati dosadašnje odnose. Zdravlje – nervoza.

Ribe

Plodove rada, nagrade i pohvale dobija neko drugi, iako je najveći dio truda i zalaganja upravo vas. Međutim, vi se ne bunite niti kritikujete. Osoba koja je najvažnija spremna je da održi staro obećanje koje vam garantuje uspjeh, tako da možete očekivati do kraja sedmice da ćete i vi biti pohvaljeni i vjerovatno unaprijeđeni. Na ljubanom planu situacija nije naročito povoljna. Sa dragom osobom su česte verbalne nesuglasice, prisutna je ljubomora. Međutim, iskren razgovor bi svakako smanjio napetost i nesporazume. Zdravlje – skloni ste gojenju.