DRUŠTVO PREPORUKA

SRBIJA: M.S. (23)  vozio s 1,9 promila alkohola i izazvao udes, poginule tri djevojke

Tri djevojke starosti 15, 17 i 23 godine su poginule, a dvije osobe su teško povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros u 3.30 na putu između Kule i Ruskog Krstura, kada je automobil Reno megan sa šest putnika sletio sa ceste i upao u odvodni kanal.

Jedna od poginulih devojaka T. G. iz Vrbasa imala je samo 15 godina. M. F. iz Kule je imala 17 godina, a B. Đ. iz Novog Sada, koja je inače samohrana majka djevojčice, svega 23 godine.

Vozač automobila M.S. (23) iz Ruskog Krstura, bio je pod dejstvom alkohola: prema nezvaničnim informacijama u krvi mu je pronađeno čak 1,97 promila alkohola, što je količina koja daleko premašuje dozvoljenu.

Sudbina je htjela da vinovnik nesreće jedini iz nje izađe – bez povreda. Druge dvije osobe, M. S. (14) iz Kule i J.V. (18) iz Ruskog Krstura su u teškom stanju nakon ove užasne saobraćajne nesreće i doktori Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu bore se za njihove živote.

Iz Somborske policije kažu da su uhapsili su M. S. zbog sumnje da je, jutros oko 03,30 časova, na putu između Kule i Ruskog Krstura, izazvao saobraćajnu nezgodu.

Izvor: novosti.rs