DRUŠTVO PREPORUKA

HG MONTENEGRO STARS: Sjutra otvaranje hotela Montenegro u Bečićima

Hotel Montenegro Beach Resort 4* u Bečićima koji posluje u sklopu hotelske grupe Montenegro stars, sjutra će primiti prve goste, a do 25. juna svi raspoloživi kapaciteti biće popunjeni.

U kompaniji su zadovoljni što su cjenovnom politikom u postepidemijskom periodu, i unaprijeđenim sanitarno higijenskim procedurama, očigledno osmislili ponudu kakvu su domaći gosti i očekivali.

-Potrudili smo se da gostima pružimo ono što su željeli, a to je odmor i relaksacija od napetosti iz prethodnog perioda uz kvalitetnu uslugu, koju pri tom mogu da priušte. Zato smo im za 68 eura omogućili uslugu polupansiona za dvoje sa besplatnim boravkom dvoje djece uzrasta do 11 godina. Uz to, na raspolaganju im je plaža sa kompletnim mobilijarom i peškirima, SPA centar, besplatan parking. To je simobličan gest solidarnosti, ma koliko smo pogođeni jer želimo da težak period ostavimo za nama, kako bismo sa našim gostima kreirali neke ljepše doživljaje – kazala je PR menadžerka hotelske grupe Montenegro stars Maja Vukićević.

Dodatna povoljnost koju je hotelska grupa Montenegro stars omogućila u saradnji sa Hipotekarnom bankom je odloženo plaćanje turističkih aranžmana do 10 mjesečnih rata.

Tako je hotel Montenegro poznat kao omiljeno odmorište ruskih gostiju, koji čine 90 odsto redovnih gostiju. Ovoga puta ta brojka je u korist domaćih gostiju iz Crne Gore. Ostalih 10 odsto su gosti iz Srbije – pet odsto, i Albanije pet odsto. Taj MICE segment čini 20 procenata, kazali su u saopštenju.

-Znali smo da uživamo veliko povjerenje naših gostiju prije svega zato što im uvijek ponudimo realan odnos cijene i kvaliteta. Ono što će ih posebno obradovati jesu dodatno unaprijeđeni sanitarno higijenski protokoli koje smo pripremili konsultujući stručnjake iz oblasti javnog zdravlja u zemlji i inostranstvu, bez ikakve reklame u tradicionalnim medijima i komunikacijom preko digitalnih platforimi gosti su sjajno odreagovali na ponudu i već do 25-tog hotel je u over booking-u – pojasnila je Vukićević.

U epidemijskim uslovima, menadžmet je uspio da završi ranije započete investicije na objektu. Proširena je restoranska terasa. Adaptirana su i dva nova objekta – plažna pivnica Galija i potpuno renovirana poslastičarnica Mika za koju je čak uvedena drive in usluga. U ponudi je oko 100 vrsta kolača, od 20 centi do tri eura.

Hotel Montenegro Beach Resort4* raspolaže sa 172 sobe i apartmana i tri konferencijske sale. Svi hoteli ove hotelske grupe u skladu sa preporukama NKT i Insituta za javno zdravlje bili su zatvoreni od 16. marta.

 

(PR)