DRUŠTVO PREPORUKA

MODNA KOMORA CRNE GORE: Jesenji šoping dani u Podgorici 6. i 7. decembra

Modna komora Crne Gore, u saradnji sa Premium programom, najpoznatijim kartičnim brendom nastalim u saradnji Crnogorskog Telekoma i Hipotekarne banke, i sa Turističkom Organizacijom Podgorice, pripremila je poseban jesenji događaj za korisnike Premium kartice – Premium Shopping days.

Jesenji šoping dani, sa sjajnim uslovima kupovine – popustima od 15 do 50 odsto, koji su obezbijeđeni kod više od 40 partnera Premium programa u Podgorici, održaće se u petak i subotu, 6. i 7. decembra.

Premium kartica je najpopularnija kartica u Crnoj Gori koju trenutno koristi blizu 32 hiljade klijenata. Premium program ima više od 535 partnera na više od 2000 lokacija na kojima je moguće ostvariti popuste i kupovati na rate.

Korisnicima Premium kartice na raspolaganju je mobilna mPremium aplikacija, koja se može preuzeti na Google play i App store, a putem koje se, između ostalog, može saznati na kojim lokacijama u gradu se mogu ostvariti dodatne povoljnosti.

Lokacije i partneri Premium Shopping dana mogu se naći i na sajtu www.premiumprogram.me, kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram (@premiumprogram).

Vlasnik Premium kartice postaje se jednostavno i brzo, dovoljno je da se korisnik prijavi u T-Centru, poslovnici Hipotekarne banke ili putem mobilne aplikacije. Premium karticu može dobiti svako ko ima aktivan bilo koji servis Crnogorskog Telekoma, ili ko otvori račun u Hipotekarnoj banci za šta nije neophodno da korisnik prima platu kod Hipotekarne banke.