DRUŠTVO PREPORUKA

RUSIJA: Porto Montenegro na najprestižnijim događajima u Moskvi

Nova razvojna i investicijska faza Porto Montenegra predstavljena je klijentima i poslovnim partnerima u Moskvi, na PM koktelu u sjajnom enterijeru prestižnog brenda Louis Vuitton, saopšteno je iz Porto Montenegra.

Nova partnerstva i poslovni susreti sa predstavnicima ruske klijentele u oblasti nekretnina i jahting industrije potvrđena su tokom prethodnih nekoliko dana na ovom i ostalim događajima, s obzirom na to da je delegacija Porto Montenegra imala dinamičnu agendu tokom boravka u Rusiji. Predstavljen je, još jednom, Citizen by Investment projekat Vlade Crne Gore, akcentovani benefiti kupovine nekretnina u Porto Montenegru i ekonomski okviri, a veliku pažnju uživala je i najava nove edicije Polo turnira 2020. godine.

Sales menadzerka Katie Smirnina predstavila je planove za razvoj projekta na prestižnoj koferenciji Global real estate forum-u koja okuplja predstavnike biznisa i investicionih grupa.

-Crna Gora ima povoljan ekonomski okvir za investitore, prije svega kada su u pitanju poreske stope, nakon najvećeg prirodnog resursa – ljepote, nautičke istorije i potencijala za razvoj luksuzne jahting industrije i turističkog proizvoda. Ta vrsta pogodnosti značajna je stimulacija za vlasnike brodova i jahti, koji biraju marinu i naselje Porto Montenegro kao destinaciju za kupovinu nekretnina – istakla je Smirnina.

Porto Montenegro ambasadori prisustvovali su prestižnoj moskovskoj dodjeli nagrada Man of the Year Award 2019, kao jedan od vodećih sponzora ovog globalno prepoznatljivog nautičkog događaja u Rusiji, u organizaciji kompanije Proyachting.

-U pitanju je jedan od najznačajnijih dogadjaja u Moskvi kada je u pitanju amatersko jedrenje koje okuplja biznis entuzijaste za jedrenje. Posebno interesovanje privukao je bogat kalendar međunarodnih regata Porto Montengro Jahting kluba – kazali su u saopštenju.