HOROSKOP

Prognoza za period od 11. do 18. novembra

OVAN

Pred vama je prilično dinamičan period, period neslaganja i  pokušavanja da se napravi obostrano zadovoljavajući dogovor. Međutim, dogovor ide jako sporo i sitnice se pojavljuju kao sporne.  Dodatno, planeta zakona ukazuje na preokret koji se mora odvijati u okvirima zakonskih normi i  pravila. Nepotrebno ste sumnjičavi i skloni da u ljubavi provjeravate dragu osobu. Informacija koju ste čuli o dragoj osobi je zlonamjerna i  iskrivljena. Slobodni Ovnovi prave taktiku ,,čežnje“, tj. pokušavaju da budu interesantni tako što se ponašaju nezainteresovano.

Zdravlje – sklonost ozljedama.

BIK

Pripremite se na prepreke, odlaganja i  zastoje koji će tek u sljedećoj sedmici da se okončaju. Prepreku najviše predstavlja materijalni faktor i  pitanje svojine. Posredovanje osobe na položaju i  energičan pristup vašeg saradnika dovešće do smirivanja situacije. Emotivno, partner i pored vaše očigledne odanosti ispoljava posesivnost ili ljubomoru, što vas odbija i  ljuti, a komunikacijom ne uspijevate da smirite situaciju. Slobodni Bikovi, poslije više neuspjelih pokušaja da se dogovore ili usaglase sa simpatijom, odlučuju da preko prijatelja, posrednim putem, dopru do osobe koja im se dopada. 

Zdravlje – vraćaju se hronične bolesti, jačajte imunitet, više se krećite.

BLIZANCI

Opšta nebeska situacija ukazuje na prepreke koje ne možete zaobići, a povezane su sa zakonom, normama i pravilima. Međutim, rješenje se uskoro pojavljuje, energičan prijatelj koji se odnedavno vratio u vaš život, preuzeće inicijativu i  pomoći vam u rješavanju situacije. Na ljubavnom planu ste u ozbiljnoj dilemi. Jedan dio vas razmišlja pozitivno o produbljivanju i  intenziviranju postojeće veze, dok drugi dio razmišlja o slobodi, i flertu. Slobodni Blizanci pokušavaju da uspostave kontakt sa osobom iz prošlosti.

Zdravlje – čuvajte disajne organe.

RAK

Neočekivane prepreke na radnom mjestu biće aktuelne duže vrijeme, neophodnost promjene i to u suštinskim ili temeljnim stvarima, kao i uspostavljanje zvaničnih, zakonskih pravila ili ugovora, trajaće intenzivno gotovo dvije sedmice. Što se tiče emotivnog života, vama su važni dom i  porodica. Ipak, stari problem povezan sa članom porodice će vas angažovati na neko kraće vrijeme. Sa dragom osobom ne uspijevate da se dogovorite o nekim sitnicima, uglavnom povezanim sa djecom ili zabavom. Slobodni Rakovi procjenjuju da je osoba koja im se udvara neadekvatnog ponašanja. Zdravlje – moguće ozljede usljed nepažnje.

LAV

Na radnom mjestu moguće je da postoje grupe koje  imaju različito mišljenje,  pa je prisutna napetost. Promjene će morati da se dese, sviđalo se to nekome ili ne. Dogovori se odlažu i komplikuju, međutim, vaša inicijativa će krajem sedmice doprinijeti stabilizaciji i  usaglašavanju najbitnijih stavki. Na ljubavnom planu planeta komunikacije predstavlja problem, pa se otežano razumijete sa dragom osobom. Ne vjerujte u kritike člana porodice o vašem partneru, jer nijesu dobronamjerne. Slobodni Lavovi skloni su da se preintenzivno ,,bace“ na simpatiju, što lako može izazvati kontraefekat. 

Zdravlje – osjetljiviji ste nego inače.

DJEVICA

Orijentisani ste prema poslu i svakodnevici, ali nažalost, očekujte da će vaši ciljevi trpjeti uslijed prepreka koje su ponovo aktuelne. I vi sami uviđate da je neophodno napraviti korjenitu promjenu i definitno raščistiti sa starim načinima rada i  ponašanja. Osoba od koje to ne očekujete prijatno će vas iznenaditi i podržati u ključnom momentu. Za svoju zaradu i  svoju imovinu moraćete da preuzmete inicijativu, ako treba i  zakonski, da bi vam bilo vraćeno ono što vam pripada. Na ljubavnom planu sa partnerom ste uglavnom usklađeni, sa manjim nesuglasicama ili nerazumijevanjima oko djece. Slobodnim Djevicama se još udvara osoba koju su ranije odbile.

Zdravlje – moguća prehlada ili povratak stare hronične bolesti.

VAGA

Na poslovnom planu još se traži rješenje starog problema, koji je sada ozbiljna prepreka za napredak. Dogovori su komplikovani i uspjećete da djelimično postignete zadovoljavajuće rješenje krajem sljedeće sedmice. Na ljubavnom planu, odnosi sa dragom osobom su pomalo čudni, neobični. Draga osoba vam je privržena, ali je sklona neočekivanom ponašanju koje vam ne odgovara. Slobodnima, pokušaj obnavljanja veze iz prošlosti donosi nezadovoljavajuće rezultate.

Zdravlje – moguće su glavobolje.

ŠKORPIJA

Pripremite se na prepreke koje su uglavnom povezane sa zakonom, zakonskim rješenjima ili pravilima, ali i  sa prenosom informacija i  papirologijom. Emotivno, na momente vas muče sumnje i ljubomora, pa ste skloni pogrešnom ponašanju i nekorektnom djelanju. Priče i prepričavanja koja čujete u vezi drage osobe neprijatno su iskrivljene i bolje ih nemojte slušati. Osjećanja vašeg partnera su stabilna. Slobodnima se udvaraju dvije osobe, jedna energična, najvjerovatnije Lav, i  jedna mirna i osjetljiva, najvjerovatnije Riba. Zdravlje – jačajte imunitet, izolacija i  mir vam obnavljaju energiju.

STRIJELAC

Pripremite se na mnogo dogovora, razgovora, pretresanja informacija, ali uz prepreke, nerazumijevanje, odlaganje i  skolonost da se informacije zloupotrijebe, iskrive i  prikaže lažna slika. Podrška važnog autoriteta je povoljna, ali da bi se situacija stabilizovala, moraćete prihvatiti odgovornosti i obaveze koje donosi promjena koja je u toku. Izbjegavajte ulaganje ili kupovinu neprovjerene robe. Na ljubavnom planu željni ste dinamike i zabave, a  partner vas podsjeća na obaveze i  dužnosti koje biste najradije oboje izbjegli. Slobodni  se trude da izbjegnu osobu iz prošlosti koja mijenja taktiku udvaranja i  pokušava da vam se približi kroz druženje i  prijateljske odnose.

Zdravlje – skloni ste neravnoteži i pretjerivanju.

JARAC

Poslovna situacija je takva da od vas zahtijeva promjenu u stavovima, prihvatanje ideja ili planova koji vam ne odgovaraju u potpunosti, međutim, nemate izbora. Dogovori ili pregovori koje budete vodili ove sedmice, ipak, na kraju neće dovesti do obostrano zadovoljavajućeg rješenja. Bićete u prilici da od vas zavisi cjelokupna situacija, izbjegnite zloupotrebu moći, jer vam vrlo brzo može donijeti ozbiljne probleme. Partner ima zahtjeve ili planove  koji nijesu u skladu sa planovima cijele porodice, što stvara napetost, a vi ste dodatno netolerantni i  isključivi. Slobodni se nadaju da će se dosadašnji prijatelj predomisliti i pristati na ljubav. Zdravlje – kod većine Jarčeva stabilno, sa mogućim blagim pogoršanjem.

VODOLIJA

Na radnom mjestu očekujte mnogo ,,merkurijanskih“ aktivnosti, a to su dogovori, prenos informacija, rad sa papirologijom i  sl… Važan dogovor ćete uspjeti da realizujete tek kada se pojavi adekvatan posrednik, a to je neko ko je već  bio upoznat sa cijelom situacijom. I na ljubavnom planu postoje komunikacione komplikacije, imate utisak da vas ne razumiju, međutim, u vama je i problem i rješenje, vi mislite prebrzo,  pa vas je teško pratiti. Sa partnerom ste u stabilnim odnosima, iako vi osjećate unutrašnji pritisak i potebu da se malo ,,otkačite“, što ne narušava vaše odnose. 

Zdravlje – nervi su vam napeti.

RIBE

Planeta povezana sa zakonom je naglašena, pa očekujte da ćete se baviti zakonskim pitanjima, pravilima, normama, običajima… Vrlo primamljiva finansijska ponuda, koja uključuje vaše ulaganje, najvjerovatnije se završava štetom i  gubitkom, izbjegnite materijalna rizikovanja i  pri običnoj kupovini. Na ljubavnom planu imate utisak da se draga osoba nekako udaljila od vas, međutim, nije u pitanju nedostatak ljubavi, već vaš partner ima brige i teret kojima nije htio da vas zabrine. Slobodnim Ribama mogu se desiti neprijatnosti na ljubavnom planu.

Zdravlje – neophodno je uvesti red i disciplinu prema sopstvenom tijelu.