DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za saobraćaj, dok je po kotlinama u sjevernim predjelima zbog magle mjestimično smanjena vidljivost, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).

Iz AMSCG su apelovali na vozače da poštuju saobraćajne propise, naročito ograničenje brzine.

Saobraćaj na regionalnom putu Krstac – Ivanova korita, na dionici Međuvršje – Ivanova korita biće obustaljen od devet do 11 i od 15 do 17 sati i promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije puta Dinoša – Cijevna Zatrijebačka, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Berane – Petnjica u mjestu Budimlja – Polica saobraćaj će biti obustavljen od devet do 14 sati zbog asfaltiranja.

Na regionalnom putu Pljevlja – Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Saobraćaj na putu Plužine – Šćepan polje, na lokalitetu brane hidroelektrane Piva, zbog radova je od sedam do 18 sati promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog betonskih radova na pločastom propustu na regionalnom putu Berane-Kolašin, u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice – Jelovica, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 12 sati i od 14 do 17 sati.

Zbog sanacije kolovoza na magistralnom putu M-2 Podgorica – Kolašin režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.