Porto Novi
PREPORUKA SPORT

LŠ: Pobjede Barselone, Zenita, Ajaksa, Liverpula, Čelsija, Liona i Borusije

Suarez, Barselona (foto: FC Barcelona)

Mečevi drugog kola Lige šampiona odigrani su večeras.
Nije bilo golova u prvom meču dana između Genka i Napolija na ,,Luminus areni” u Genku.
Već u narednom slavila je Borusija Dortmund 2:0 na gostujućem terenu, stadionu ,,Sinobo” u Pragu, protiv Slavije Praga. Golove je postigao Hakimi u 35. i 89. minutu.
Barselona je pobijedila Inter na svom ,,Kamp Nouu” u Barseloni 2:1. Golove za Barselonu postigao je Suarez u 58. i 84. minutu, dok je strijelac za Inter bio Martines u trećem minutu.
Čelsi je slavio na gostujućem terenu, stadionu ,,Pjer-Moroj”, protiv Lila 2:1. Golove su postigli  Abraham u 22. i Vilian u 78. za Čelsi i Osimhen u 33. minutu za Lil.
Liverpul je pobijedio Salcburg na svom ,,Enfildu” 4:3. Golove su postigli Mane u 9, Robertson u 25. i Salah u 36. i 69, a Hvang u 39, Minamino u 56. i Haland u 60. minutu za Salcburg.
Lion je slavio na gostujućem stadionu, ,,Red bul areni”, 2:0 protiv Lajpciga. Golove su postigli Depej u 11. i Terije u 65. minutu.
Ajaks je, takođe na gostujućem terenu, ,,Mestalji”, slavio 3:0 protiv Valensije. Golove su postigli Zijeh u 8, Promes u 34. i Van de Bik u 67. minutu.
Zenit je na svom terenu, ,,Gazprom areni” u Sankt Peterburgu, pobijedio Benfiku 3:1. Džjuba je pogodio u 22. za Zenit, da bi zatim Diaz u 70. postigao autogol, a Azmun u 78. minutu treći gol za Zenit. Strijelac za Benfiku bio je De Tomas u 85. minutu.
B.R.