DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Dobra vidljivost i uglavnom suvi kolovozi

U većem dijelu saobraća se uglavnom po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Vozačima savjetujemo opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja, jer je izmijenjen režim vožnje, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.
Odobrava se izvođenje radova na razvlačenju provodnika dalekovoda DV 400 kV Čevo-Pljevlja, postavljanje užadi-provodnika preko magistralnog puta M-18 Vilusi-Nikšić, lokalitet Trubjela, od 10. do 16. septembra, u terminu od 8 do 18 sati. Saobraćaj je regulisan adekvatnom saobraćajnom signalizacijom.
Na magistralnom putu M-6, dionica Trubjela-Vilusi, u toku su radovi na rekonstrukciji puta. Saobraćaj se na mjestima izvođenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično, uz povremene obustave saobraćaja ne duže od deset minuta.
Od 16. septembra do 31. decembra dolaziće do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 9 do 12 i od 14 do 16 sati.
Privremeno se do 21. septembra, zbog izvođenja asfalterskih radova na regionalnom putu R-20, Berane-Petnjica, lokalitet Polica i lokalitet Duljkova stanica, odobrava totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila, u terminu od 10 do 14 sati.
Do završetka, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji puta Dinoša-Cijevna Zatrijebačka odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Od 1. avgusta do završetka radova na rekonstrukciji regionalnog puta R-23, Cerovo-Rogami, dionica Rogami-Spuž, odobrava se postavljanje saobraćajne signalizacije u zoni izvođenja radova.