DRUŠTVO PREPORUKA

BERANE: Organizovano humanitarno veče za Fuada Ramusovića

U Beranama je sinoć održano humanitarno veče za prikupljanje sredstava za liječenje Fuada Ramusovića koji je prije 10 mjeseci teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći.

Ovo humanitarno veče organizovali su Beranci koji žive van rodnog kraja, u saradnji sa menadžmentom Hotela Berane. U okviru ove večeri, nastupili su Jadranka Barjaktarović i AKI bend.

U ime organizatora i porodice Ramusović, brojnim gostima iz Berana, ali i susjednih opština, obratio se Amer Ramusović koji je zahvalio na humanosti i odzivu da se pomogne u daljem liječenju dugogodišnjeg sportskog i fudbalskog radnika Fuada Ramusovića.

On je takođe istakao da je ovim velikim odzivom, Berane još jednom pokazalo humanost i solidarnost. Dodao je i da su otvoreni žiro računi za liječenje Fuada Ramusovića i to jedan za Crnu Goru, i drugi devizni za uplate iz inostranstva.

-Žiro račun 520032000008707232 otvoren na ime Fadile Ramusović, njegove majke otvoren je kod Hipotekarne banke u Beranama, a odnosi se na uplate iz Crne Gore. Otvoren je i poseban devizni žiro račun za uplate iz inostranstva takođe sa instrukcijama za uplate – dodao je Ramusović.