DRUŠTVO PREPORUKA

BIJELO POLJE: Pretučen mladić

Mladić A. G. (21) iz bjelopoljskog mjesnog centra Rasovo pretučen je u subotu oko 22 sata u Industrijskoj ulici u naselju Nedakusi. Pretukla su ga trojica sredovječnih muškaraca iz sela Boljanina, za kojima policija još traga.

S. G, majka povrijeđenog mladića, ispričala je da nije postojao nikakav povod da njen sin bude brutalno pretučen.

-Sve se odigralo ispred pekare ‘Šar’ preko puta supermarketa ‘Voli’ u naselju Nedakusi.Moj sin je ušao u pekaru da kupi picu kada ga je uhvatio za ruku jedan od siledžija sa namjerom, da mu navodno nešto kaže. Zatim su pritrčala i ostala dvojica i udarali su ga metalnom šipkom po glavi i ostalim djelovima tijela. Moj sin je usljed udaraca pao na tlo. U nesvjesnom stanju, prevezen je u gradsku zdravstvenu ustanovu – ispričala je majka povrijeđenog.

Kako je navela, medicinski je zbrinut i sa teškim povredama smješten na hiruško ortopedsko odjeljenje bjelopoljske bolnice.

Povrijeđeni mladić, ispričao je da je nasilnike poznavao iz viđenja, ali da nikada sa njima nije imao bilo kakav konflikt.

-Nije mi jasno zbog čega su tako brutalno postupili prema meni. Volio bih da saznam šta je bio motiv mojeg prebijanja. Glava me neprekidno boli, ne mogu da spavam, uveče mi se javljaju košmari – kazao je A.G.

Načelnik hiruškog odjeljenja dr Duško Miladinović, potvrdio je da se radi o teškim povredama.

-Nije životno ugrožen ali povrede su teške. Nanijete su udarom nekim tupo – tvrdim predmetom- kazao je dr Miladinović.

U bjelopoljskoj policiji potvrdili su da su trojica muškaraca učestvovala u prebijanju mladića.

-U toku su operativne radnje vezane za ovaj slučaj. Očekujemo da uskoro napadači budu privedeni i da se prema njima postupa u okviru zakonskih ovlašćenja – kazao je sagovornik iz policije.

 

Izvor i foto: Dnevne novine/Cdm