DRUŠTVO PREPORUKA

PORTO MONTENEGRO: Završen Polo spektakl

Polo spektakl u Porto Montenegru zasigurno je događaj koji je obilježio ljeto u tivatskom nautičkom naselju, ali i na rivijeri – za dva dana više hiljada internacionalnih gostiju i Tivćana uživalo je u ovom sportskom, ali i lifestyle događaju na polo pop-up Areni, saopštili su organizatori ovog događaja.

Pobjednik turnira je tim Porto Montenegra koji je savladao tim Global Citizen sa rezultatom 9:7, dok su ekipe Boadicea i Universal Capital bank završile rezultatom 5:3 u polufinalnom meču.

Porto Montenegro tim činili su igrači: Charlie Woolbridge, James McCarthy i Jamie Morrison. Charlie Wooldridge je višestruki pobjednik turnira Polo in the Park i velikog polo turnira na snijegu u Švajcarskoj.

-Oduševljen sam konceptom događaja i marinom Porto Montenegro – sjajna kulisa za održavanje ovakvog događaja i perfektna organizacija. Radujem se što ću biti dio tima i naredne godine – istakao je Woolbridge.

Maharadža Savai Padmanabh Singh (Pacho) od Džajpura, jedan od nauglednijih predstavnika svjetskog pola, nije krio oduševljenje projektom i ljepotama Crne Gore. On je naglasio da će zasigruno biti gost Porto Montenegra i prije sljedećeg polo turnira.

-Porto Montenegro je zasigurno oborio rekorde kada govorimo o kompleksnosti organizacije i produkciji događaja – za potrebe ovo turnira zeleni tim Porto Montenegra je radio skoro godinu dana, tu je i više od stotinu članova tima u organizaciji od strane Porto Montenegra, Global Citizen-a i Sportgate-a. Logistika je zahtijevala i uvoz 52 konja čija vrijednosti iznosi više od 17,7 miliona eura – istakao je Senior Marketing i PR menadžer Danilo Kalezić.

Organizator ovog događaja je Global Citizen Forum, a Polo in the Port je jedan od ključnih društveno – sportskih događaja ovog ljeta, koji je spojio sport svjetske klase sa predivnim okruženjem, sa pogledom na neke od najboljih jahti na svijetu, kažu iz Porto Montenegra. Partneri prvog polo turnira su: Arton Capital, Regent Porto Montenegro, Universal Capital Bank, Voli Motors, Plantaže, Azimut Yachts, Beluga, La Martina, Boadicea the Victorius i Sunreef Yachts.