DRUŠTVO PREPORUKA

PORTO MONTENEGRO: Dinamična agenda za Polo spektakl

Spektakl koji će obilježiti ljetnji kalendar događaja u Porto Montenegru i na tivatskoj rivijeri, po produkciji i atraktivnoj agendi je Polo u marini. Ovaj događaj će se održati od 1. do 3. avgusta, na pop-up Porto Montenegro Areni.

-Polo u marini Porto Montenegro okupiće svjetsku i nautičku javnost i ljubitelje pola, crnogorsku publiku i goste koji žele da provedu dan sa porodicom i prijateljima uživajući u ovom spektaklu, uz zanimljivu agendu, piće i sjajnu muziku – najavljuju organizatori.

Gradska muzika i mažoretke predvodiće sprektakularnu konjičku povorku sa igračima pola, koja kreće od gradske rive Pine kroz promenadu nautičkog naselja PM, u četvrtak 1. avgusta, sa početkom od 19:30 sati.

Polo mečevi zakazani su za petak 2. avgust i subotu 3. avgust od 17:15 sati na velikoj Porto Montenegro Areni, kada će zaigrati najveća svjetska polo imena. Karte su dostupne za kupovinu putem e-mail adrese: [email protected], po cijeni od 20 eura.

-Četiri ekipe odmjeriće znanje, iskustvo i spretnost, a među njima su i maharadža Savai Padmanabh Singh (Pacho) od Džajpura koji je jedan od nauglednijih predstavnika svjetskog pola; član reprezentacije pola u Velikoj Britaniji i vlasnik Royal Berkshire Polo kluba Jamie Morrison; višestruki pobjednik turnira Polo in the Park i velikog polo turnira na snijegu Charlie Wooldridge,i mnogi drugi – kažu organizatori.

Pored ovog spektakla, Porto Montenegro pripremio je još zanimljivih događaja, pa će u subotu 2. avgusta nastupiti Kic Pop hor, na platou ispred podmornice Heroj u 21 sat.

-Ovaj hor nije potrebno posebno predstavljati, jer već dvije godine šarmiraju svojim tematskim nastupima i repertoarom crnogorsku javnost. Ulaz je besplatan. Svi su pozvani i na veliku Polo white žurku nakon polo finala, u subotu 3. avgusta na bazenu Jahting kluba Porto Montenegra od 21 sat. Za sjajnu muzičku energiju biće zadužene globalno prepoznatljive Natalia Baruligh i Ester Anaya – ističu u saopštenju.