ART PREPORUKA

NIKOLA VRANJKOVIĆ UOČI LAKE FESTA: Sviraćemo dosta starih pjesama i nekoliko sa ,,Veronautike”

Nikola Vranjković zatvoriće 8. avgusta, nastupom od 1:40 sati, prvo veče Lake fest-a na jezeru Krupac kraj Nikšića i to je bio povod da tim Lake festa uradi intervju s njim.
Vranjković kaže da voli ovaj festival zbog dobre atmosfere, a poruku za fanove koji dođu da isprate nastup nema, jer ,,ja sam muzičar, poruke šalju neki drugi ljudi.”

LF: Šta je ono što će publika moći da očekuje od vašeg nastupa na Lake festivalu?

NV: Sviraćemo sat i po ili malo duže. Biće to presjek karijere, dosta starih pjesama i nekoliko pjesama sa ,,Veronautike”.

 LF: Koju su vaši utisci o Lake fest-u?

 NV: Bio sam dosta puta već na Lake festu i kao izvođač i kao ton majstor. Volim taj festival jer je dobra atmosfera, zvuk i svjetlo i vidim se sa ljudima sa kojima se dugo nisam vidio.

LF: Da li spremate nešto specijalno za nastup pokraj Krupačkog jezera?

NV: Ne spremamo ništa specijalno, oni koji nas prate znaju kako će nastup otprilike izgledati, a oni koji nas ne prate će ionako da odu kući prije našeg nastupa jer nastupamo posljednji u četvrtak.

LF: Imate li neku poruku za fanove koji će gledati vaš nastup na festivalu?

NV:  Ove godine još nismo nijednom svirali u Crnoj Gori pa je ovo prilika da svi ljudi koji prate naš rad dođu na koncert. Nemam poruku, ja sam muzičar. Poruke šalju neki drugi ljudi.

kud duga