ART PREPORUKA

KONCERT POD ZVIJEZDAMA: Tijana Bogićević 14. avgusta u hotelu CentreVille

Uz partnerstvo sa Crnogorskom komercijalnom bankom, CentreVille Hotel & Experiences će 14. avgusta od 21:30 sati na krovu hotela, terasi penthouse apartmana, organizovati koncert regionalne pop zvijezde Tijane Bogićević.
– Veoma sam se obradovala pozivu da ponovo nastupam u CentreVille Hotel & Experiences, gdje sam imala akustični koncert i prošle godine. S obzirom na to da je upravo taj koncert bio uvertira za moja dva velika solistička koncerta u Srbiji, smatram da svaki nastup u hotelu CentreVille jeste vjesnik nečeg dobrog – kazala je Tijana Bogićević.
Ovog puta, koncert će biti organizovan na terasi najluksuznijeg apartmana u Podgorici – Penthouse-a hotela CentreVille.
– Posebno se radujem ovom nastupu, jer će biti drugačiji i intimniji. Biće to noć za pamćenje pod zvjezdanim nebom, na krovu jednog od najljepših hotela. Posebno volim koncerte za mali broj ljudi, zato što upravo takve posjećuju isključivo oni koji izuzetno poštuju muziku koju stvaram. Ja obećavam sjajan provod i pozivam sve ljubitelje „Čuda“ na posebno druženje u CentreVille Hotel & Experiences – dodala je ona.
Organizaciju koncerta podržala je Crnogorska komercijalna banka, time učvrstivši konekciju koju ima sa najboljim hotelom u Podgorici.

Milo Radonjić

Nastupi regionalnih zvijezda u CentreVille Hotel & Experiences dešavaju se već mjesecima unazad. Kreirajući jedinstvenu ponudu, kroz iskustva koja gostima nude, menadžment ovog hotela pomaže pozicioniranju Podgorice kao cjelosezonske atraktivne destinacije.
– Nakon izuzetno uspješnog Tijaninog koncerta u decembru 2018, za koji se tražila ulaznica više, odlučili smo da ponovo pozovemo umjetnicu i gostima pružimo posebno iskustvo. Ovo će biti prvi koncert koji organizujemo na rooftop-u hotela, a koji je otvoren za javnost. Pored toga što će biti u prilici da slušaju Tijanine kompozicije sa albuma „Čudo“, koji je obilježio protekli period na regionalnoj muzičkoj sceni, gosti će moći i da uživaju na najekskluzivnojoj terasi u gradu, sa koje se pruža fenomenalan panoramski pogled na grad. Izuzetno smo zahvalni partnerima iz Crnogorske komercijalne banke koji su uvidjeli mogućnost da sarađuju na ovom projektu i pružili nam snažnu podršku – istakao je Milo Radonjić, PR & marketing menadžer u CentreVille Hotel & Experiences.
Akustični koncert Tijane Bogićević počeće 14. avgusta od 21:30h u CentreVille Hotel & Experiences. Ulaznica po cijeni od 20 eura se može kupiti na recepciji hotela.
Za sve dodatne informacije o posebnim ponudama i aktuelnostima, budite slobodni da se obratite hotelu na adresu [email protected], putem telefona +382 20 684 000, a više informacija o ponudama potražite na facebook i instagram stranici hotela CentreVille, kao i na facebook i instagram stranici lounge bar-a The Living Room.

kud duga