MAGAZIN PREPORUKA

U SPOTU UČESTVOVALI FANOVI IZ REGIONA: Aleksandra Radović objavila novi singl (video)

Foto: Tedora Grkinić

Regionalna pop diva Aleksandra Radović predstavlja svoj novi ljetni singl „Ne volim te“.
– Nakon posljednjeg velikog hita „Ljubavi moja“, vjerna Aleksandrina publika na novi je singl čekala više od godinu, ali, složićete se  – zaista je vrijedilo! Singl „Ne volim te“ prati i originalni spot u čijem su nastanku učestvovali Aleksandrini fanovi svih generacija i iz cijelog regiona – piše u saopštenju PR tima Aleksandre Radović.
Iza nove, radiofonične i totalno ,,zarazne” brze pjesme „Ne volim te“ stoji  provjereni autorski tim kojeg čine Darko Dimitrov kao autor muzike i aranžmana, dok je stihove pisala Aleksandra Radović, zajedno s Milanom Radulovićem-Laćom.

Foto: Tedora Grkinić

– Ovo je zaista jedna prava i iskrena ženska pjesma. Uz snažnu poruku koju ćete lako prepoznati u stihovima, pjesmu nosi i zarazan groove koji vas ,,vozi” već na prvo slušanje. Iako se zove ,,Ne volim te”, ona nosi svojevrsnu radost i svojom porukom podstiče nas da se odvažimo potruditi i izboriti za pravu ljubav – tumači Aleksandra koja ovim singlom ujedno najavljuje i peti, dugoočekivani album koji će svjetlo dana ugledati krajem 2019. godine.
Na pitanja znatiželjnika koje je odmah zanimalo je li novi singl Aleksandre Radović nekome posvećen, Aleksandra odgovara:
– Nije toliko važno da li je posvećena nekoj konkretnoj osobi. Suština moje nove pjesme najbolje se ocrtava u stihu ,,Ja radim na ljubav, to jedino znam, a ti bi samo da ne budeš sam”. U današnjem vremenu ljudi uglavnom nisu spremni da izađu iz svoje zone komfora i bore se za pravu ljubav. Pristaju na odnose u kojima nisu ispunjeni, a najčešće su upravo muškarci ti koji ostaju u takvim vezama, samo zato da ne budu sami. I tako nam je prava ljubav, koja traži iskren trud, pa često i žrtvu i gomilu kompromisa, u današnje vrijeme postala ponajmanje važna, a ljubavlju sve češće nazivamo neke navike, zajedničke interese i mnoštvo toga što nema nikakve veze s ljubavlju – naglašava  Aleksandra.

Foto: Tedora Grkinić

Ne skriva ni s kolikim je užitkom radila na novom singlu.
– Moja saradnja s Darkom Dimitrovim i ovim autorskim timom traje već punih 13 godina, od mog drugog studijskog albuma, ali svaki novi singl kojeg zajedno stvaramo za mene je svjež i iznova uzbudljiv izazov. Ovaj singl je najbolja potvrda  naše kreativne sinergije. Pjesma je nastala praktično za jedan vikend, s takvom lakoćom i dobrom vibracijom, taman da vam uljepša ljetne mjesece – ističe  Aleksandra Radović, a njen singl „Ne volim te“ upravo puni radijski eter u regionu, uz premijere u Srbiji, ali paralelno i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji.
Singl prati i novi spot zanimljive art produkcije, koji je sniman na više lokacija u Beogradu, a čija je 24-satna premijera započela danas, 8. jula, tačno u podne na službenom Youtube kanalu Aleksandre Radović.
U ovaj neobičan i originalan spot na Aleksandrin poziv na Instagramu, uključili su se brojni fanovi iz cijelog regiona, koji su nekoliko dana slali svoje fan video klipove, koji prvenstveno prikazuju stvaran život i fanove u njihovim realnim životnim situacijama, u najrazličitijim trenucima, kako pjevaju i plešu uz Aleksandrine pjesme, na poslu, kod kuće, s porodicom, u parku. Zanimljivo je istaknuti da su njihovi originalni snimci minimalo  uređivani kako bi dočarali realnost i jedinstvenost svakog videa.
– I pjesma, ali i simpatičan, realističan video spot koji je prati zaista pokazuju da u nama ljudima uvijek treba postojati i ona istinska životna iskra, ona dječja radost u srcu, bez obzira na ono što nam život daje, nekada gorko, nekada slatko – a na nama je da za tom radošću posegnemo – zaključuje Aleksandra, pred kojom je sve do septembra vruće, radno ljeto, s mnogobrojnim koncertima i opsežnom ljetnom turnejom.
Prva prilika da uživate u live nastupu Aleksandre Radović pruža vam se već 12. jula u Budvi, na glavnom trgu, ispred zidina Starog grada, poručuju iz PR tima Aleksandre Radović.