MODA PREPORUKA

BREND MADAM MAYA: Rušimo modne predrasude zajedno

Iz brenda Madam Maya poručuju: Rušimo modne predrasude zajedno!

U početku su, podsjećaju, radili standardne veličine uz naglašen trend modela čiji kroj zahtijeva vitkost,  sve dok ih nije u butiku posjetila dama koja sa ukusom nosi svoj broj 46.

 -Njena iskrena i za nas važna kritika vezana za nedostatak stilske odjeće većeg kroja nas je inspirisala i motivisala da se bavimo modom za sve i da, kao što smo već istakli, rušimo predrasude da je moda rezervisana za vitkost.Od tada do danas smo ostali vjerni našoj misiji da stvaramo modne kreacije svih veličina-kažu iz brenda Madam Maya.

Modni trend mogu prate samo vitke dame?

-Moda nije rezervisana samo za vitke već za sve koji žele da lijepo izgledaju u trendi komadima, da se dobro osjećaju u kvalitetnim materijalima i da nose odjeću skladno svojoj figuri uz najbolji kroj za sebe induvidualno.

Da li crna čini da izgledam mršavije?

-Apsolutno ne. Treba uživati u bojama, one donose živost, ali pažljivo sklopiti kroj jer upravo on može da nas učini da izgledamo mršavije. Dakle dopustite sebi da osjetite boje dok se kroj adekvatno uklapa.

Odjeće koja mi se dopada nema u mojoj veličini?

-Sve sto vam se dopadne napravićemo za vas po vašoj mjeri i fuguri. Sa puno pažnje, ljubavi i posebnom obazrivošću vezano za kroj kako bi postigli najbolji estetski rezultat uprkos veličini. Naše obećanje je odličan kvalitet materijala, skladan kroj figuri i jednako pravo na modu za sve.

Podsjetimo, Madam Maya se nalazi u Siti kvartu, preko puta Delta sitija.

PR

Foto: Blacky photo