Porto Novi
ART PREPORUKA

VIDEO: Sergej Ćetković na originalan način najavio koncert u Kotoru

Sergej Ćetković je voljen i cijenjen od publike u Crnoj Gori i regionu, a kada najavljuje koncerte, posebno u rodnoj Crnoj Gori, potrudi se da to bude na originalan način.
Tako je bilo i ovoga puta. Na konju, u oklopu, najavio je koncert u Kotoru 31. jula na stadionu Benova, sa specijalnim gostima iz muzičke škole ,,Mokranjac” iz Beograda i ,,Vida Matjan” iz Kotora.

Sergej Ćetković, nastupiće na KotorArt Don Brankovim danima muzike, udružen sa orkestrom muzičkih škola „Vida Matjan“ iz Kotora i „Mokranjac“ iz Beograda. Koncert pod nazivom „Sergej predstavlja Orkestar mladih talenata“ zakazan je za 31. jul na Stadionu malih sportova na Benovu, u Kotoru a sve dodatne informacije vezane za program kao i za pretprodaju ulaznica, mogu se naći na www.kotorart.me
KotorArt Don Brankovi dani muzike već godinama organizuju koncerte koji su postali prepoznatljivi po interesantnom zvučnom preplitanju popularne i umjetničke muzike. Biće to izvanredna prilika da se sluša drugačija verzija Sergejevih pjesama koje će on pjevati pred publikom u pratnji benda i orkestra. Na koncertu će, pored Sergeja, sa Orkestrom mladih talenata nastupiti i dvojica izuzetnih mladih muzičara, oboista Filip Bosiljčić iz
Beograda i harmonikaš Boško Tujković iz Kotora, najavljuju organizatori.
Jedan od važnih ciljeva ovakve saradnje upravo je usmjeren na učenike koji će se, družeći se i radeći na zajedničkim probama, učiti prvi put o svemu što jedan kompleksan orkestarski projekat podrazumijeva na putu do svoje realizacije na sceni.
B.R.