Porto Novi
ART PREPORUKA

PRODUCENT DAVID GUETTA, GOST SEA DANCE-A: Novim hit singlom Selin Dion najavila album

Foto: Youtube

Petostruka dobitnica Grammyja i jedna od najboljih pjevačica svih vremena Selin Dion, započela je pripreme na turneji na kojoj će promovisati novi album ,,Courage”. U to ime, publici je na njenom posljednjem nastupu u Caesars Palaceu u Las Vegasu, predstavila novi singl ,,Flying On My Own”. Tekst numere potpisuje SIA, a producirao ju je slavni francuski DJ David Guetta, kojeg ćemo ovog ljeta gledati na Sea Dance festivalu.
– Dugo sam čekala da objavim novu pjesmu. Moram priznati da mi se koljena tresu i da sam pod velikom tremom- istakla je pjevačica.
Sudeći prema komentarima fanova, biće ovo ljetnji hit koji će obilježiti 2019. godinu kao i novo poglavlje u karijeri ove muzičke dive.

,,Courage”, novi album na engleskom jeziku pojaviće se u novembru, nakon početka svjetske turneje ,,Courage world tour” koja je zakazana za 18. septembara u Sjedinjenim Državama.
– Svi misle da sam se promijenila, ali usuđujem se da kažem da nijesam. Afirmisala sam se kao žena i umjetnica. Dobijam veliki broj ponuda za različite projekte i bez želje da budem pretenciozna, sada mogu sebi da priuštim vrijeme da razmislim i da biram ono što želim da radim. Danas nemam šta više da dokazujem, za razliku od mojih početaka – objasnila je Dion.