PREPORUKA SPORT

ZAVRŠENA SKUPŠTINA ABA LIGE: Bokan napustio sjednicu, nijedan zahtjev klubova nije usvojen

Foto: Reprezentacija.me

Završena je Skupština ABA lige u banjalučkoj ,,Akvani”, a za sada nije usvojen nijedan zahtjev klubova koji žele da uđu u takmičenje i o njima će da se raspravlja za dvadesetak dana.
To je potvrdio i Igor Dodik, predsjednik ABA lige i generalni menadžer Igokee.
– Za dvadesetak dana imaćemo novo zasjedanje Skupštine. Na današnjem sastanku menadžmentu nije produžen mandat. Ne znači da i ubuduće neko od tih ljudi neće biti u njemu, ali ćemo angažovati renomiranu agenciju i potražiti nove ljude. Usvojili smo dopune Disciplinskog pravilnika kako se ubuduće ne bi dešavalo nešto slično kao tokom finalne serije u posljednjoj sezoni. Što se tiče zahtjeva novih klubova, nedostajala su neka dokumenta i o svemu ćemo da raspravljamo na narednom zasjedanju – istakao je Dodik.
On je potvrdio kaznu od po 10.000 eura predsjednicima Crvene zvezde i Budućnosti Nebojši Čoviću i Draganu Bokanu. Prvi čovjek Podgoričana je tražio da se finalna serija poništi, ali od toga neće biti ništa. On je napustio sjednicu. Na pitanja novinara šta se dešava, Bokan je odgovorio da nema ,,pravo da daje izjave”, ali i dobacio da ,,ništa nije usvojeno”, te da ,,menadžment nije prošao”.
Izvor: Srpskainfo.com