ART PREPORUKA

,,D-MOLL” NAKON POLUFINALA EVROVIZIJE U TEL AVIVU: Presrećni smo, sa ovako malo godina, mi smo postigli mnogo

Foto: Boris Šekularac/MNE magazin

Šestočlani sastav ,,D-moll” večeras je predstavio Crnu Goru u prvoj polufinalnoj večeri ,,Pjesme Evrovizije” u Tel Avivu.
Nisu se plasirali u finale, ali vjeruju da su predstavili zemlju na najbolji način.
Članovi sastava Rizo Feratović, Željko Vukčević i Tamara Vujačić nakon ceremonije prenijeli su utiske za MNE magazin, a Vujačić je najavila i novi projekat povodom Dana nezavisnosti.
– Iskreno, ponosni smo što su naše komšije prošle. Neke stvari nismo očekivali, neke jesmo, ali, srećni smo što smo ovdje večeras da predstavimo našu zemlju na pravi način – kazao je Feratović.
Vukčević je, takođe, zadovoljan.
– Kada smo sišli sa scene, zaista smo bili presrećni i mislim da smo ostavili srce na terenu, da smo dali svoj maksimum i ostavili svoj duh i sve na onoj sceni. Zaista smo ponosni. Mi smo za nas, za naš tim i za sve vas pobjednici. Presrećni smo što smo uopšte bili sastavni dio ovog takmičenja, jer sa ovako malo godina, mi smo postigli mnogo – istakao je Vukčević.
Vujačić je otkrila da su prije puta za Tel Aviv snimili pjesmu za Dan državnosti, 21. maj.
– Istog tog dana izlazi i spot i pjesma i nadam se da će vam se dopasti. Mi je zaista željno iščekujemo. Jedva čekamo da se vratimo – poručila je Vujačić iz Tel Aviva.

B.R.

kud duga